Hrvatski nogometaš Luka Modrić je poznati obiteljski čovjek. Obožava svoju suprugu Vanju i njihovo troje djece, a najmlađa kći mu je sada proslavila i peti rođendan. Malena Sofia dobila je lijepo rođendansko slavlje, a njezin se slavni tata pohvalio atmosferom na Instagramu.

Luka Modrić s obitelji
Instagram/@lukamodric10 

Naime, Luka je na svom profilu na toj društvenoj mreži podijelio nekoliko obiteljskih fotografija s proslave rođendana. Pozirao je nasmiješen u društvu svoje supruge, kao i djece Ivana, Eme i Sofije.

‘Sretan ti rođendan moja princezo! Naš anđeo! Volimo te jako puno! Sretan 5. rođendan anđelu naš’, napisao je Luka u opisu objave. Iz fotografija je jasno i kako malena Sofija voli popularnog lika Sonica, kultnog fiktivnog lika iz animiranih filmova i videoigrica.

Luka Modrić s kćeri Sofijom i suprugom Vanjom
Instagram/@lukamodric10 

Inače, Luka i Vanja upoznali su se davnih dana, kada je on počeo igrati za Dinamo. Njihovo vjenčanje održano je 2010., a godinu dana kasnije opet su razmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu. Ubrzo nakon tog vjenčanja rodilo im se prvo dijete, sin Ivano, a kasnije su dobili Emu, a potom i Sofiju 2017.

Još fotografija obitelji Modrić pronađite u nastavku.

Story arhiva Kako su se Luka Modrić i Vanja Modrić mijenjali kroz godine