Glazba oduvijek ima pozitivan utjecaj na ljude, a u tu kategoriju od sada možemo ubrojiti i novi singl Borisa Rogoznice 'Samo budi' jer upravo njom poručuje ono što je današnjem čovjeku itekako potrebno kako bi sačuvao pozitivan stav prema sebi i životu.

'Pjesma 'Samo budi' nosi pozitivnu poruku i optimizam za svakodnevne osjećaje zabrinutosti, tuge, nesigurnosti, straha, usamljenosti, nemira. Ona nosi poruku koja ohrabruje da u takvim trenutcima ne odustajemo, razmislimo još jednom o vlastitim vrijednostima te da vjerujemo u sebe i bolje sutra', poručio je Boris, jedan od onih glazbenika što se nikada nije bojao pokazati najiskrenije emocije u svom dosadašnjem stvaralaštvu pa tako ni ovaj put.

Boris Rogoznica ima novu pjesmu
PR 

Poznat je kao kantautor većine svojih pjesama, među kojima su 'Rastvorio bih more', 'Neponovljiva', 'Sad i zauvijek', ali i mnoge druge pa tim više ne iznenađuje što je autorski pečat za glazbu i tekst stavio i na novi singl 'Samo budi', dok aranžman potpisuje Mihael Blum. Kako bi cijela ova glazbena priča bila kompletna, pobrinuo se Jerko Marić koji je zaslužan za realizaciju video spota, a u snimljenim kadrovima Boris nosi glavnu ulogu.

Boris Rogoznica ima novu pjesmu
Press 

'Samo budi' pisana je za sve nas kada trebamo nježnu riječ, utjehu, potvrdu da će sve biti dobro. Kada imamo osjećaj da se sve srušilo na nas, tada tople riječi ohrabrenja i razumijevanja imaju veliku vrijednost. Upravo u tome leži ideja ove pjesme, da nam poput prijatelja kojem vjerujemo, kaže kako će se sve riješiti s pozitivnim ishodom. Kako iza kiše uvijek dolazi sunce', zaključio je Boris.

O čemu točno pjeva Boris Rogoznica i kako zvuči pjesma koja ima moć ostaviti nadu u čovjeku za bolje sutra 'Samo budi', možete poslušati i pogledati na službenom kanalu Hit Recordsa.