Crnogorski glumac Momčilo Otašević (33) posljednju godinu, otkako je objavljeno da se razvodi od glumice Jelene Perčin, ne priča puno o privatnom životu.

Par se upoznao na castingu za seriju ‘Zora dubrovačka‘, no ljubav je planula tek na setu serije ‘Kud puklo da puklo‘.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević imaju dvoje djece
Grgo Jelavic/PIXSELL 

Par je u braku bio pet godina i zajedno imaju dvoje djece, kćer Mašu i sina Jakšu. 

Vijest o razvodu potvrdili su u siječnju, a Momčilo je sada prekinuo šutnju te progovorio o razvodu i životu poslije njega.

'Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak svijeta. Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rješenje za djecu i po tome se ravnao. Nisam imao puno vremena za očajavanje. Danas se trudim misliti pozitivno i organizirati se što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promjena je ogromna, a djeca su sad na prvom mjestu', kazao je glumac za srpsku Gloriu.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević otkrili su da se razvode
Grgo Jelavic/PIXSELL 

Također je istaknuo da su mu obitelj, prijatelji i posao pomogli da se oporavi nakon razvoda te da mu ispočetka nije bilo lako. Mir trenutačno nalazi u roditeljskoj kući u Cetinju, gdje često dolazi i s djecom.

'Najveće zadovoljstvo mi predstavlja boravak na Cetinju kod roditelja i na moru. Tamo sam shvatio koliko Maša ima energije i često se pitao koliko može trčati i skakati. Moja mama Nada i tata Duško kažu mi da je ista ja, da sam i sam bio takav, ako ne i gori. Trudim se njegovati njenu radoznalost i hiperaktivnost, najmanje dva puta tjedno idemo skakati na trambulinu ili na penjanje. Stalno smo aktivni, ako nemamo drugi izbor, odemo se igrati u park. U autu držim rekete za tenis, stolni tenis i badminton, i najmanje tri lopte jer nikad ne znam koja igra će im pasti na pamet', ispričao je.

Momčilo Otašević
Robert Gašpert 

Podsjetimo, kada su Jelena i Momčilo objavili da se razvode, u javnosti su krenula šuškanja da je glumica Ana Uršula Najev razlog njihovog razvoda.

Kraj 2022. sve je začinila glasna priča da su Momčilo i splitska glumica u vezi. Pričalo se kako je među njima, navodno, zaiskrilo na snimanju humoristične serije Nove TV ‘Kumovi’ u kojoj Uršula igra zgodnu, lijepu i pametnu liječnicu Luciju, a Momčilo je šarmantni i srčani Janko.

Ana Uršula Najev i Momčilo Otašević.jpg
Nova TV 

'Apsolutno nije. Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male djece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama', demantirala je tada Ana Uršula glasine.

Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev
Robert Gašpert 


'Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez ikakvog potkrijepljena, dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za rastavu mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuje me se nazvati razaračicom obitelji i braka', dodala je.

Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev
Nova TV 

'U medijima iz regije kolega i ja smo se već vjenčali, rastavili, izgubili dijete i izrazili se kao transrodni. Dovoljna je jedna mala 'rekla-kazala' nečija izjava da nastane ovakav medijski bum'.

Više fotografija bivšeg para pogledajte u galeriji:

Story arhiva Jelena Perčin i Momčilo Otašević u sretnom su braku od 2018.