Glumica Jelena Perčin o svom privatnom životu ne voli puno govoriti u javnosti, no povremeno sa svojih nešto više od pet tisuća fanova na Instagramu voli podijeliti poneki trenutak iz privatnog života. Nedavno je podijelila fotografiju sa svojom 14-godišnjom kćeri Lotom s kojom je, kako je otkrila u hashtagovima, posjetila Italiju. Mama i kći su pozirale za selfie, a nemoguće je ne primijetiti koliko djevojka sliči svojoj slavnoj majci.

Jelena Perčin i Lota Babić u Italiji
Instagram 

Lotu je Jelena dobila u braku s ugostiteljem Kristijanom Babićem. Perčin i Babić bili su u braku tri godine, od 2008. do 2011., a njihovo je vjenčanje svojedobno izazvalo veliku pažnju javnosti. Na vjenčanju je bilo 60-ak najbližih prijatelja, među kojima i glumac Mislav Čavajda te manekenka i djevojka nogometaša Darija Srne, Mirela Forić. Jelena i Kristijan odlučili su se za romantično vjenčanje u zagrebačkoj Bazilici Srca Isusovog. Sam obred vjenčanja vodio je pater Zvjezdan Linić.

Šuškanja o razvodu potvrdila je 2011. godine za magazin Story. 'To se ne može lako odrediti jer to nije odluka koja se donosi preko noći. Riječ je o sukusu situacija, dana, mjeseci koji su doveli do razvoda. Ni ja ni moj suprug nismo nepromišljeni ljudi i ne donosimo takve odluke preko noći. O svemu smo dobro razmislili', rekla je tad.

Jelena Perčin i Kristijan Babić
Davor Puklavec/PIXSELL 

Nakon razvoda od prvog supruga, dubrovačku glumicu povezivalo se s 24 godine starijim Vladimirom Šišljagićem, koji je bio osječko-baranjski župan i predsjednik HDSSB-a, a zajedno su ih povezivali u vrijeme kada je ona bila članica osječkog HNK. Tijekom 2014. godine nerijetko su viđeni u zajedničkom druženju, no ona je glasine o njihovoj romansi tada demantirala za hrvatske medije.

Jelena Perčin i Vladimir Šišljagić
Goran Ferbezar/Pixsell 

Nakon toga, uplovila je u vezu s glumcem Momčilom Otaševićem. Njih dvoje su se upoznali i zaljubili na snimanju serije Zora dubrovačka, a vjenčali se 2018. I ovo vjenčanje Jelena je odlučila ‘obaviti’ u tajnosti. Par se vjenčao u svibnju 2018. u krugu obitelji i bliskih prijatelja u bokokotarskom zaljevu u Crnoj Gori. Jelena je u to vrijeme bila trudna s njihovim prvim djetetom. Kćerkica Maša rodila im se u kolovozu 2018., a krajem studenog 2020. dobili su i sinčića Jakšu. Da se razvode, potvrdili su prošle godine.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević imaju dvoje djece
Grgo Jelavic/PIXSELL 

Jelenu sada povezuju s gitaristom i skladateljem Antom Gelom, jer su nedavno viđeni zajedno u Splitu. Kako piše Slobodna Dalmacija, Gelo je prošle subote bio u splitskom klubu Antique. Nastupao je bend 'Prva liga', a skladatelj i glazbenik družio se s glumicom Jelenom Perčin.

'Prvi put ih vidim u tom klubu, većina se iznenadila kad ih je ugledala jer je Split malen grad, svi se znaju, a i mjesta za izlazak je svega nekoliko. Prvo smo prepoznali poznatu glumicu, a tek onda shvatili tko je s njom. Povukli su se u stražnji dio kluba tako da se nisu ni isticali previše', tvrdi izvor koji ih je vidio. Isti izvor tvrdi da su klub napustili zajedno.

Ante Gelo
Goran Kovacic/PIXSELL 

U zagrebačkim kuloarima u posljednje se vrijeme sve više šuška o bliskosti glazbenika i glumice, piše Slobodna. 'Da, oni su zajedno već neko vrijeme i to je sve što ću vam reći', rekao je za taj medij drugi izvor blizak paru. Jelena je ovaj vikend bila i na nastupu Zorice Kondže u Zagrebu na kojem je nastupao Gelo. Sjedila je u publici s društvom i nasmijano pozirala za svoje društvene mreže.