Glumica Angelina Jolie otvorila je dušu o planovima za budućnost i iznenadila obožavatelje priznanjem da se više ne planira baviti glumom. Naime, Jolie je u nedavnom intervjuu za priznala da zbog rastave s Brad Pittom nije mogla slobodno putovati, a kada se pravna bitka završi, većinu vremena planira provoditi u svom domu u Kambodži.

'Danas ne bi odabrala posao glumice. Kada sam počinjala, nisam imala nikakva očekivanja niti sam mislila da će sve biti toliko javno, da ću toliko toga morati dijeliti', rekla je za Wall Street Journal.

Angelina Jolie
Profimedia 

Osim njene glumačke karijere, javan je bio i njen razvod s Pittom. Nekada omiljeni glumački par razišao se 2016., a od tada su se pojavile brojne optužbe na račun glumca. Angelina je sada priznala koliko joj je javno eksponiranje tijekom ovog perioda teško palo, zbog čega je i oboljela.

'Moje tijelo reagira na stres, povisi mi se šećer u krvi, a šest mjeseci prije razvoda iznenada sam dobila Bellovu paralizu', priznala je. Inače, Bellova paraliza je rijetko neurološko stanje koje uzrokuje slabost mišića. To je stanje koje dovodi do paralize facijalnog i perifernog živca koji je bitan za mimiku lica. Takvo stanje može dovesti do spuštenih obrva, nemogućnosti zatvaranja oka i slično.

Angelina Jolie
ANDREW COWIE / AFP / Profimedia 

Inače, Angelina je prošle godine podigla tužbu protiv bivšeg supruga, a detalji su šokirali javnost. Naime, iznijela je detalje svađe 2016., u kojoj se Pitt navodno sukobio sa sinom Maddoxom u privatnom avionu: 'Sva djeca bila su uplašena. Angelina je ozlijedila lakat i leđa, a jedno je dijete Brad pokušao ugušiti te mu je uz to zadao i udarac u lice', rekli su izvori bliski Angelini dok oni s Bradove strane pak govore kako ništa od tih navoda nije istina.

Da Brad nije u dobrim odnosima sa svojom djecom, svom koju je Pax Thien Jolie-Pitt poslao Bradu za Dan očeva 2020., prenosi Daily Mail: 'Sretan Dan očeva ovom se*onji svjetske klase. Iznova si dokazao da si užasna osoba vrijedna prezira. Nemaš obzira ni empatije prema svojih četvero djece koji u tvojoj prisutnosti drhte od straha.'

Više fotografija slavne glumice, pogledajte u galeriji:

Profimedia Modna izdanja Angeline Jolie