Brad Pitt je prije dva dana proslavio 60. rođendan, a čino se da je u Los Angelesu organizirao proslavu tim povodom. Fotografi su ga snimili u društvu njegove djevojke Ines de Ramon (34) i bliskih prijatelja ispred restorana Mother Wolf u tom gradu.
Brad se smješkao i razgovarao s prijateljima, dok je Ines u ruci držala žuti balon i poklon.

brad pitt, ines de ramon
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Lani je otkriveno da glumac i redatelj ljubi fatalnu Ines, a zajedno su uhvaćeni na odmoru u toplom Meksiku. Par je uhvaćen kako uživa u jednom resortu pored bazena u popularnom ljetovalištu Cabo San Lucas, a Brad je još jednom pokazao da je u odličnoj formi u pri kraju šestog desetljeća života.

I tada je puno pažnje privuklo njegovo lice za koje mnogi misle da održava mladim upotrebom botoxa, no i dalje, to je Brad Pitt. Par je izgledao vrlo opušteno, no oskarovac je dosta vremena posvetio čitanju, kako izgleda, scenarija, dok je 30-godišnja brineta samo uživala na suncu.

Ines De Ramon i Brad Pitt
Profimedia 

Ines je inače bivša supruga Paula Wesleyja (40), zvijezde serije 'Vampirski dnevnici' koju obožavaju žene diljem svijeta.

Dizajnerica i glumac su u rujnu objavili da se razvode nakon tri godina braka. 'Odluka je zajednička i donijeli smo je prije pet mjeseci', oglasili su se u priopćenju.

Brad Pitt ima novu djevojku Ines de Ramon
Profimedia 

Pitt iza sebe ima brakove s Jennifer Aniston i Angelinom Jolie s kojom nikako da privede kraju brakorazvodnu parnicu, a bore se za imovinu i skrbništvo nad djecom. Jolie je otkrila da glumac nema nikakav odnos s njihovo šestoro djece, kćerima Shiloh (16) i Zaharom (17), blizancima Shiloh i Vivienne te sinovima Maddoxom (21) i Paxom (18).

Više fotografija Brada i njegove nove djevojke pogledajte u galeriji:

Profimedia Brad Pitt na odmoru s novom djevojkom