Umirovljeni nogometaš David Beckham i modna dizajnerica Victoria Beckham u braku su 24 godine. U više navrata pričalo se kako ju je David prevario, dosta tih afera bilo je potkrijepljeno dokazima, ali čini se kako to nije puno zabrinjavalo Victoriju.Oprostila mu je sve preljube, izdržali sve krize i dobili četvero djece, trojicu sinova i kćer. 

Victoria i David Beckham
Instagram 

Osim što je bila zaluđena glazbom, Victoria je oduvijek imala smisla i za modu te kozmetiku. Sada je u intervjuu za Allure otkrila koju stvar već godinama skriva od supruga. Riječ o njezinom pravilu u beauty rutini. 

Victoria i David Beckham
Instagram 

'Opsjednuta sam svojim obrvama. Moj me suprug nikada u životu nije vidio bez obrva', rekla je Victoria. Istaknula je da su one najvažnije na njezinu licu i da bi je nekadašnji nogometaš vjerojatno ostavio da je vidi bez obrva. 

Victoria Beckham
Instagram 

'Kada bih se našla na pustom otoku jedina stvar koju bih ponijela bili bi preparati za obrve', ispričala je svojoj vizažistici Lisi Eldrige. 

'Znaš, David me nikada nije vidio bez nacrtanih obrva. Iskreno, mislim da bi tražio razvod da me vidi takvu', zaključila je.

Više o paru pogledajte u galeriji:

Profimedia Victoria i David Beckham su se vjenčali 1999. te imaju četvero djece