Umirovljeni nogometaš David Beckham i modna dizajnerica Victoria Beckham u braku su 24 godine. Svašta se događalo u njihovim životima, ali čini se kako je njihova ljubav toliko jaka da je izdržala sve krize. 

Victoria i David Beckham (3).jpg
JAMES GILLHAM / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA 

S obzirom na to da je David u mirovini, što ne znači da i dalje ne zarađuje pozamašan iznos, često se mogu čuti komentari kako sada živi na račun žene jer ona pak ne planira stati s modnim kreacijama. 

David Beckham i Victoria Beckham u mlađim danima
Profimedia 

Brak im možda izgleda skladno, ali zapravo su u braku imali mnoge skandale i ljubavne afere. Kad su David i Victoria započeli svoju vezu, bili su oko toga vrlo tajnoviti. Ne samo zato što su je skrivali od medija jer su oboje bili slavni već i zato jer je Victoria u to vrijeme imala dečka, kojeg je varala s Davidom. Zato se znalo komentirati da je kasnije bila popustljiva kad ju je sustigla karma. Naime, David je Victoriju u više navrata varao, a ona mu je uvijek opraštala, piše Stil

David Beckham i Victoria Beckham u Hrvatskoj
Instagram 

'Biti u braku toliko vremena - tu ima mnogo posla. Naša veza je vremenom postala komplicirana', rekao je David krajem 2018. godine, a i Victoria je za Vogue rekla kako nastoje ignorirati gluposti i uvijek nastave dalje, kao da se ništa nije dogodilo. Svoju intimu čuvaju uglavnom za sebe, a Victoria je jednom prilikom ispričala da su u prvom zajedničkom stanu imali sobu koja im je služila za vođenje ljubavi s različitim erotskim igricama i ogledalom na plafonu.

Victoria i David Beckham su u braku od 1999. godine
Profimedia 

Prva prevara za koju se saznalo bila je 2004. godine, kada je tadašnja osobna asistentica Davida Beckhama, Rebecca Loos, u javnosti otkrila da je imala aferu s Davidom. Priložila je fotografije kojoj je slao i otkrila detalje njihovog seksualnog odnosa. 

Rebecca Loos imala je aferu s Davidom Beckhamom
Instagam 

'David je jako dobar ljubavnik. Na ljestvici od jedan do deset dajem mu osam. Bio je dobar, ali on i izgleda kao da je dobar u krevetu. Intiman je i lijepo je kad je muškarac takav u spavaćoj sobi', pričala je Rebecca tada, a David je demantirao vezu. Victoria mu je povjerovala i nakon toga je ostala trudna s njihovim trećim sinom. 

Kraljica Elizabeta proglasila je Davida Beckhama vitezom 2003. godine
Profimedia 

Nakon toga je manekenka Sarah Marbeck javno priznala da je dvije godine bila u vezi s Beckhamom, a romansa je navodno bila prije afere s Rebeccom. Rekla je da su se seksali puna 4 sata kad su se upoznali i da su se povremeno viđali dvije godine. 

2007. godine jedna prostitutka bosanskog porijekla Irma Nici ispričala je da je imala aferu s Davidom. Ona je prije nešto više od deset godina za magazin "In Touch" ispričala kako je bila intimna s njim. 

david beckham
Instagram 

'Vodili smo ljubav 15 minuta. Na ljestvici od jedan do deset, kao ljubavnik bih mu dala ocjenu 7,5', rekla je Irma tada. Beckham je to oštro demantirao i tužio spomenuti časopis. Navodilo se i kako je Nici i još jednoj djevojci platio 6000 dolara za grupne intimne odnose, što je demantirao. 

'Ne nosim tisuće dolara u gotovini kada putujem. Jedini način na koji sam mogao dobiti 10.000 dolara u gotovini bio je da ih dobijem od svog menadžerskog tima. Nisam tražio ni od jednog člana mog menadžerskog tima da mi da tisuće dolara u gotovini kada sam bio u New Yorku u kolovozu 2007. godine', govorio je bivši kapetan engleske reprezentacije.

Victoria-i-David-Beckham.jpg
Instagram 

Beckham je tražio odštetu od 25 milijuna dolara, ali izgubio je sudski spor, iako je kasnije časopis objavio da su tvrdnje bile lažne. Ipak, branili su se da je Irma imala pravo na slobodu govora prema ustavu Amerike.

Više o Davidu i Victoriji pogledajte u galeriji: 

Profimedia Victoria i David Beckham su se vjenčali 1999. te imaju četvero djece