Od kada je prošlog tjedna predstavljen Netflixov dokumentarac 'Beckham', vjerni obožavatelji Davida i Victorije Beckham okomili su se na navodnu ljubavnicu engleskog nogometaša, Rebeccu Loos (46).

'Uživaj u svojih pet minuta slave koje si očajnički tražila', 'Nebitna si, izgubi se', 'Uništila si nečiji dom', 'Ovo je ono što dobiješ kada si ljubavnica', samo su neki od negativnih komentara koje obožavatelji Beckhamovih nižu ispod njezinih fotografija. Ipak, neki od njih izrazili su empatiju prema nizozemskoj manekenki.

'Neki od komentara ovdje su odvratni. Imaš prekrasan život sa svojom obitelji koja, za razliku od drugih, ne mora popuniti praznine uključivanjem Netflixa', napisao je jedan od pratitelja, a Loos  mu je potom odmah i odgovorila: 'Hvala. Ja primam ružne komentare sa što više humora'.

Podsjetimo, skandal koji je šokirao svijet dogodio se 2004. godine. Tada se pročulo da je David imao aferu s manekenkom koja je počela još krajem 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. Loos je bila njegova asistentica. Rebecca je davala Davidu pažnju i polako su se pomicale granice između privatnog i poslovnog. Cijelu situaciju dodatno je pogoršala i njihova zajednička fotografija u noćnom klubu, koju je tada objavio Daily Mail. Nogometaš je vezu negirao, a 'spajsica' Victoria mu je vjerovala. 

Navodna ljubavnica Davida Beckhama, Rebecca Loss, zamalo mu je uništila brak
Instagram 

Loos danas radi kao instruktorica joge, a u braku je s norveškim liječnikom Svenom Christjarom Skaiaajom s kojim ima dva sina.