David i Victoria Beckham prošle su godine proslavili 23. godišnjicu braka i smatraju se jednim od najskladnijih, ali i najdugovječnijih poznatih parova. No, nije tajna da ni njima u braku nisu cvjetale ruže.

2004. cijeli svijet je brujao o njegovoj aferi s Rebeccom Loos, koja mu je bila asistentica i desna ruka, no ona nije jedina s kojom je slavni Beckham prevario svoju suprugu.

Nakon što mu je u krevet uskočila zamamna Rebecca, u njemu se našla poznata španjolska manekenka Esther Canadas, a detalje njihove afere opisala je u svojoj knjizi upravo Rebecca.

David Beckham je varao Victoriu Beckham
Profimedia 

Naime, nakon što su u javnost dospjele škakljive informacije koje su odale da David Beckham sa svojom asistenticom nije imao baš isključivo poslovni odnos, on je davao sve od sebe da je okarakterizira kao lažljivicu. Pokazalo se da je Davidu Victoria sve oprostila, a Rebecin ugled je bio okaljan u javnosti, a jasno, ostala je i bez posla. No, slavnom nogometašu nije namjeravala ostati dužna pa je odlučila progovoriti o stvarima kojima je svjedočila dok je radila za njega te je otkrila njegovu aferu s drugom ženom.

Rebecca Loos imala je aferu s Davidom Beckhamom
Instagam 

Opisala je tako kako je lijepa Esther u žurbi bila izbačena iz Davidove hotelske sobe samo nekoliko sati prije nego je Victoria došla u iznenadnu posjetu. Manekenka je navodno ostala u Davidovu apartmanu čekajući ga dok je on trenirao sa svojim suigračima iz Real Madrida, ali samo par minuta nakon što je on otišao iz hotela stigao je poziv kojim je javljeno da se gospođa Beckham ukrcala u privatni avion i krenula u Madrid.

Esther Canadas je navodno imala aferu s Davidom Beckhamom
Profimedia 

Davidov tim je odmah skočio u akciju. Jedan od njegovih tjelohranitelja požurio je provjeriti je li u apartmanu ostalo kakvih tragova koji bi nogometaša mogli odati, a drugi je rekao Esther da ima pet minuta 'da pokupi svoje stvari i ode'.


Rebecca navodi da je flert između Davida i Esther počela na proslavi 27. rođendana brazilskog nogometaša Ronalda, u vrijeme kad je ona sama već imala aferu s Beckhamom.

'David i ja smo na zabavu stigli odvojeno da ne probudimo sumnju. Jedva da sam s njim te večeri uspjela pričati jer je puno vremena proveo s Esther. Zna da su uživali u društvu jedno drugoga, ali nije mi smetalo jer sam znala da ćemo se zajedno vratiti u hotel. Esther je bila očarana Davidom, a njemu je očito laskala pažnja', rekla je ona.


Otkrila je i da je nakon toga David često izmjenjivao poruke s Esther, a nije dugo prošlo od tad do scene u hotelu u kojoj je manekenka bila brzinom munje izbačena iz nogometaševa apartmana.

Inače, lijepa Esther se i danas, s 45 godina, bavi modelingom, a pojavila se i u filmu 'The Thomas Crown Affair' s Pierceom Brosnanom i Rene Russo.

Esther Canadas je navodno imala aferu s Davidom Beckhamom
Profimedia 

Udavala se dva puta, prvi suprug joj je bio model Mark Vanderloo s kojim se vjenčala 1999. godine, a rastala 2000. Drugi brak, sa španjolskim motociklistom, Seteom Gibernauom, joj je također trajao samo godinu dana, a za njega se udala 2007.

2014. rodila je kćerkicu kojoj je dala ime Galia Santina, a identitet njenog oca nikad nije otkrila.