Da je Brooklyn Beckham u svom 23-godišnjem životu uspio promijeniti zaista impresivan broj karijera i od svake maestralno odustao, već je dobro poznato fanovima ove slavne obitelji.

Njegovo neprestano mijenjanje poslova već je prisjelo i njegovim roditeljima, ali i supruzi Nicoli Peltz čija obitelj ima još više novca, poznanstava i veza od Beckhamovih. Usprkos svim tim silnim vezama, čini se da Brooklynu propadne sve čega se primi.

Svoju je posljednju karijeru, kulinarsku, čini se, uzeo malo ozbiljnije pa se i dalje uporno trudi, no, sudeći po komentarima koji ga prate na društvenim mrežama, on je jedini koji to uzima ozbiljno. Naime, Brooklyn na svom Instagramu redovito objavljuje snimke svojih recepata, koji su uglavnom vrlo jednostavni, a ispod većine ga pratitelji dočekuju s ismijavanjem.

Posljednji pokušaj koji je objavio bilo je spremanje veganskih lazanja, a uz komentare da radi previše jednostavna jela da bi ikome bio zanimljiv našli su se i neki fanovi koji su ga branili. Brooklyn se, kao i obično, nije zamarao hejterskim komentarima.

Međutim, čini se da on nije jedini Beckham koji se poželio okušati u spremanju jednostavnih jela. Njegov mlađi brat, 17-godišnji Cruz se s ocem i sestricom Harper uputio u jednu pizzeriju u Miamiju, a dok su ostali uživali u kušanju pizza, mladić se odlučio okušati u spravljanju jedne.

Cruz Beckham peče pizzu u restoranu
Instagram 

Otac David je sve zabilježio snimkom, a nije skrivao ponos te je Cruzovo postignuće podijelio na Instagram storyjima, a uspio je uhvatiti i pohvalu jednog od zaposlenika u pizzeriji koji je mladiću rekao da njegov pokušaj 'izgleda dobro'.

Cruz Beckham peče pizzu u restoranu
Instagram 

Osim toga, David je otkrio da im se u izlasku pridružio i Tom Brady, bivši suprug Gisele Bundchen, koji je poveo svoju desetogodišnju kćerkicu Vivian, a tate su sa svojim djevojčicama pozirali s velikim osmijesima na licu.

David Beckham, Harper Seven Beckham, Tom Brady i Vivian Brady u pizzeriji
Instagram 

'Tatice i njihove kćeri', napisao je David uz fotografiju i dodao: 'Obiteljska večer'.