Proteklih nekoliko dana, svjetske showbiz retke puni veoma neobičan trojac - pjevačica Selena Gomez, Brooklyn Beckham i njegova supruga Nicola Peltz.

Nedavno su se vratili s novogodišnjeg putovanja u Meksiko odakle su dijelili mnogima neobične objave. Naime, trojac je sam sebe opisao kao 'throuple', odnosno 'trojac' i to javno, kroz Seleninu objavu na Instagramu. Objavila je tako fotografiju na kojoj se svi troje grle te napisala da je u redu da ih svi zovu parom.

Mnogi su komentirali kako zasigurno pronalaze utjehu jedni u drugima - Nicola i Brooklyn zbog navodne svađe s njegovom majkom, a Selena zbog teške prošlosti koja je i dalje prati u stopu. Naime, u posljednjih 6 godina svog života, Selena je prošla kroz bolni prekid s Justinom Bieberom, svojom teen ljubavi, a koji se kasnije oženio za Hailey Bieber. Zbog slomljenog srca Selena je završila u centru za mentalno zdravlje te je imala slom živaca.

Nicola Peltz, Brooklyn Beckham i Selena Gomez na putovanju u Meksiku
Profimedia 

Uz to, dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj i lupus te je zbog lošeg mentalnog zdravlja morala otkazati turneju.

Nakon povratka s novogodišnjeg odmora, počeli su novi napisi, još čudniji od nedavnih. Naime, svjetski mediji pišu da su se Brooklyn i Nicola uselili sa Selenom jer prodaju svoju kuću.

'Brooklyn i Nicola su uselili u Seleninu kuću u Encinu, Los Angeles, nekoliko tjedana prije Božića i njih troje trenutno 'glume' sretnu obitelj', rekao je izvor za 'Closer'. Čak je dodao kako se par šali da će Selenu upisati u svoje bračne papire.

'Brooklyn i Nicola su svoj dom stavili na tržište prošle godine i od tada žive u Nicolinom stanu u Los Angelesu dok im traje potraga za novim domom', dodao je izvor. Naravno, s obzirom na to da bračni par sve više provodi vremena pjevačicom, otkako su zajedno obilježili i Dan zahvalnosti, ona im je ponudila da usele kod nje.

Brooklyn Beckham, Selena Gomez i Nicola Peltz na putovanju u Meksiku
Instagram 

'Kada je Selena predložila da se presele u njezin prostrani dom s ogromnim dvorištem, svidjela im se ideja te su se složili da bi, budući da su još tako mladi, život s prijateljicom bio savršen način da imaju najbolje od oba svijeta', dodao je izvor. 

Svoj su postupak čak nazvali 'pravom malom obitelji', navodeći da Nicola Selenu naziva 'sestrom ženom', dok je Brooklyn nekada navodno naziva 'gospođom Gomez-Peltz'.

U posljednje vrijeme, Selenin Instagram profil pretvorio se u pravu izložbu fotografija s bračnim parom, a mnogi su u njezinim komentarima zbunjeni novitetima.

Brooklyn Beckham, Selena Gomez i Nicola Peltz na putovanju u Meksiku
Instagram 

'Ona treba svog dečka', 'Baš me zanima koliko će ovo prijateljstvo trajati', 'Ovo nisi ti. Tko je ovo? Nismo navikli na ovo', 'Slatko ali... Kada se ovo prijateljstvo dogodilo?', glase samo neki od njih.

Nakon ovih prečestih druženja, neki su čak počeli sumnjati da postoji nešto između Selene i Nicolinog starijeg brata Brada Peltza.