Sinoć se u Los Angelesu održala 80. dodjela Zlatnih globusa, a prisutne su bile najveće face showbiz industrije.

Među njima, prisutna je bila i 30-godišnja pjevačica Selena Gomez koja je sa sobom povela mlađu sestru, 9-godišnju Gracie. Prošli je put to učinila 2019. godine na premijeri 'Snježnog kraljevstva 2'.

Pjevačica je nosila crnu Valentino kreaciju s dramatičnim ljubičastim rukavima, uskladila ju je s crnim sandalama, a kosu je podignula u visoki rep.

Selena Gomez je povela sestru Gracie na dodjelu Zlatnih globusa
Profimedia 

Inače, Selena je imala 20 godina kada je njezina majka, Mandy Teefey, dobila Gracie s partnerom Brianom, Seleninim očuhom. 'Stvari stavlja u perspektivu. Zapravo, gledam kako ova mala osoba raste u ljudsko biće. Nema boljeg osjećaja na svijetu. Na neki se način osjećam kao roditelj', rekla je Selena jednom prilikom.

Gracie je sa sestrom pozirala u pravoj 'princeza-haljini' zlatne boje, a uz nju je nosila još i zlatnu torbicu te cipelice.

Ipak, mnogi su komentirali situaciju koja se dogodila za njihovim stolom za vrijeme dodjele nagrada. Naime, pred kamerama su se poljubile u usta, a to je izazvalo brojne komentare onih koji ne podržavaju takav način interakcije i bliskosti unutar obitelji.

Selena Gomez je povela sestru Gracie na dodjelu Zlatnih globusa
Profimedia 

Brojne zvijezde doživjele su takve osude javnosti, pogotovo obitelj Beckham, točnije David i Victoria,, koji najmlađu Harper Seven redovito ljube u usta.

Inače, Selena je na dodjelu stigla nakon kratkog novogodišnjeg putovanja upravo s bračnim parom Beckham-Peltz. Naime, paparazzi su odmah na aerodromu u Meksiku primijetili zanimljiv trojac, Selenu, Brooklyna i Nicolu, jer do tada nitko nije znao da se oni uopće druže. 

Nicola Peltz, Brooklyn Beckham i Selena Gomez na putovanju u Meksiku
Profimedia 

Trojac je tako uhvaćen kako uživa na plaži, na jahti i kako ulaze u luksuzni hotel u kojem odsjedaju. Iako su svi inicijalno mislili da se samo radi o još jednom celebrity prijateljstvu, u jednom se trenutku krenulo šuškati da se radi o malo drugačijoj vrsti odnosa. Naime, trojac je sam sebe opisao kao 'throuple', odnosno 'trojac' i to javno, kroz Seleninu objavu na Instagramu. Objavila je tako fotografiju na kojoj se svi troje grle te napisala da je u redu da ih svi zovu parom.

Mnogi su komentirali kako zasigurno pronalaze utjehu jedni u drugima - Nicola i Brooklyn zbog navodne svađe s njegovom majkom, a Selena zbog teške prošlosti koja je i dalje prati u stopu. Naime, u posljednjih 6 godina svog života, Selena je prošla kroz bolni prekid s Justinom Bieberom, svojom teen ljubavi, a koji se kasnije oženio za Hailey Bieber. Zbog slomljenog srca Selena je završila u centru za mentalno zdravlje te je imala slom živaca.

Uz to, dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj i lupus te je zbog lošeg mentalnog zdravlja morala otkazati turneju. O svim traumama dodatno je progovorila za časopis 'The Rolling Stone' te šokirala javnost ispoviješću koja slama srce.

'Bit ću vrlo otvorena sa svima u vezi ovoga: bila sam u četiri centra za liječenje', otkrila je Gomez u intervjuu. 'Mislim da mi je u ranim dvadesetima počeo slabiti kompas za realnost, tada sam se počela osjećati kao da ne kontroliram što osjećam, bilo to jako dobro ili jako loše', rekla je. Njezine faze povišenog ili pak mračnog raspoloženja trajale bi tjednima ili mjesecima i ne bi mogla uprijeti prstom u to što bi ih izazvalo. Ponekad danima nije mogla zaspati.