Posljednjih nekoliko dana, strani su mediji uvelike pisali o putovanju najstarijeg sina Victorije i Davida Beckhama - 23-godišnjeg Brooklyna Beckhama.

Naime, za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika, zajedno je sa suprugom Nicolom Peltz i pjevačicom Selenom Gomez odlučio spakirati kofere i odletjeti na više temperature u Los Cabos, Meksiko. Nitko nije ni znao da se ovaj trojac druži pa su se mnogi pitali kako se u cijeloj priči pojavila Selena, iako su zajedno proslavili prošlogodišnji Dan zahvalnosti.

Nicola Peltz, Brooklyn Beckham i Selena Gomez na putovanju u Meksiku
Profimedia 

Mnogi su komentirali kako zasigurno pronalaze utjehu jedni u drugima - Nicola i Brooklyn zbog navodne svađe s njegovom majkom, a Selena zbog teške prošlosti koja je i dalje prati u stopu. Naime, u posljednjih 6 godina svog života, Selena je prošla kroz bolni prekid s Justinom Bieberom, svojom teen ljubavi, a koji se kasnije oženio za Hailey Bieber. Zbog slomljenog srca Selena je završila u centru za mentalno zdravlje te je imala slom živaca.

Uz to, dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj i lupus te je zbog lošeg mentalnog zdravlja morala otkazati turneju. O svim traumama dodatno je progovorila za časopis 'The Rolling Stone' te šokirala javnost ispoviješću koja slama srce.

'Bit ću vrlo otvorena sa svima u vezi ovoga: bila sam u četiri centra za liječenje', otkrila je Gomez u intervjuu. 'Mislim da mi je u ranim dvadesetima počeo slabiti kompas za realnost, tada sam se počela osjećati kao da ne kontroliram što osjećam, bilo to jako dobro ili jako loše', rekla je. Njezine faze povišenog ili pak mračnog raspoloženja trajale bi tjednima ili mjesecima i ne bi mogla uprijeti prstom u to što bi ih izazvalo. Ponekad danima nije mogla zaspati.

Kada je riječ o situaciji u Beckham obitelji, otkako su Brooklyn i Nicola 2022. godine izgovorili sudbonosno 'da', uveliko se piše o svađi koja je najstarijeg sina i njegovu odabranicu razdvojila od naizgled savršene obitelji.

Odnos Victorije Beckham i Nicole Peltz nije dobar
Profimedia 

Šuškanja je ponovno potaknula Victorijina božićna čestitka u kojoj je napisala: 'Tata nastavlja Beckham obiteljsku tradiciju. Brooklyn, nedostaješ nam, puse', uz fotografiju na kojoj su pozirali David i sva njihova djeca osim Brooklyna. I tu je nastao problem jer Victoria nigdje nije spomenula njegovu suprugu. Također, najstarije dijete Beckhamovih nije reagiralo na fotografiju, već je objavio božićne fotografije sa suprugom iz njihovog doma.

Međutim, Brooklyn je barem djelomično prekinuo zle glasine nakon što je nedavnim potezom podržao mlađeg brata Romea u prelasku u nogometni klub Brentford.

Romeo je na svom Instagramu podijelio novitete uz opis: 'Uzbudljiv početak godine. Radujem se izazovu', a Brooklyn je ispod fotografije komentirao: 'Bravo, mlađi brate'.

Ipak, tko zna što se zapravo događa iza zatvorenih vrata i tko je zapravo u svađi, a tko nije. 

Više fotografija mladog bračnog para zbog kojeg se već mjesecima diže prašina oko obitelji Beckham, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na medenom mjesecu