Dio internetskih korisnika je uvjeren kako je modna dizajnerica Victoria Beckham ponizila snahu, milijarderku Nicole Peltz, povodom Božića.

Naime, bivša pjevačica pohvalila se obožavateljima kako s obitelji slavi Božić, a pored fotografija je poručila: 'Tata nastavlja Beckham obiteljsku tradiciju. Brooklyn, nedostaješ nam, puse'.

I tu je nastao problem, jer Victoria nigdje nije spomenula njegovu suprugu s kojom je navodno u velikom ratu još od njihovog vjenčanja kad mlada milijarderka nije dopuštala Victoriji da bude dio vjenčanja u smislu planiranja. Također, najstarije dijete Beckhamovih nije reagiralo na fotografiju, već je objavio božićne fotografije sa suprugom iz njihovog doma.

Ranije je dizajnerica mrtva-hladna izrezala Nicole s obiteljskih fotografija, no pokušala se opravdati kako je to učinila slučajno. Zbog svega je zaradila i nadimak 'svekrva iz pakla', a Brooklyn i Nicola 'novi Meghan i Harry' koji su zapravo pobjegli od njegove obitelji.

Ipak, postoje i oni koji smatraju kako je Nicola od početka htjela zamijeniti Victoriju u životu svog supruga koji je prethodno bio izrazito vezan za obitelj, posebno svoje slavne roditelje.

'Nije svađa! Stalno posvuda vidim tu riječ, 'svađa, svađa, svađa!?' Mislim, možda su pokupili neku informaciju o tome? I sada to nazivaju svađom?', rekla je Nicola ranije u intervjuu za The Times.

'Mislim da je sve počelo, a to sam već rekla, jer nisam na kraju nosila Victorijinu vjenčanicu, ali prava je istina da sam je stvarno, jako željela nositi i mislila sam da je to tako lijepo da Brooklynova mama mora to napraviti za mene! I bila sam jako uzbuđena nositi je! I nisam je na kraju odjenula', nastavila je glumica.

'Ali ja sam, iskreno, bila jako uzbuđena što ću nositi njezinu haljinu. Rastuži me kad čitam da ljudi kažu da to nikad nisam planirala nositi. To jednostavno nije istina', istaknula je.

Nicola je slične stvari rekla ranije u intervjuu za magazin Grazia i Variety. 'Planirala sam nositi vjenčanicu koju bi mi izradila Victoria. Bila sam iskreno uzbuđena što ću moći nositi kreaciju koju je napravila moja buduća svekrva. Počele smo dogovarati dizajn haljine i onda je prošlo nekoliko dana i nitko mi ništa nije javljao. Potom je Victoria nazvala moju majku i rekla da njezin atelje ne može izraditi haljinu', započela je glumica svoju stranu priče.

Victoria Beckham i Nicola Peltz višu nisu dobre
Profimedia 

'Zbog toga sam pričala sa svojom mamom i bliskom prijateljicom, stilisticom Leslie Fremar i rekla im: 'Nažalost, ovo se ne može napraviti, što nam je sljedeći korak? Imala sam sreće što sam mogla otputovati u Valentinov atelje', nastavila je Nicola s objašnjenjem.

Komentare kako je Victoriju izopčila iz planiranja bajkovitog vjenčanja nikad nije komentirala, no pričalo se i kako obitelj Beckham uopće nije sjedila za glavnim stolom kao obitelj Peltz koja je puno bogatija od Beckhamovih, pa se i vjenčanje održalo na njihovom imanju.

Victoria Beckham, Brooklyn i Nicola Peltz nekad su bili bliski
Profimedia 

Prethodno, Victoria i Nicola su se često družile, te jedna drugoj slala poruke ljubavi na društvenim mrežama, a gdje je točno puklo i hoće li ikada zakopati ratnu sjekiru, tek nam ostaje vidjeti, no čini se kako je Brooklyn odabrao stranu.

Instagram, Profimedia Gospođe Beckham su u svađi