Iako bi mnogi ljudi rekli kako su Victoria i David Beckham najpoznatiji dio Beckham klana, u posljednjih šest mjeseci ta titula zapravo pripada njihovom najstarijem sinu Brooklynu i njegovoj mladoj supruzi Nicoli. Otkako su se vjenčali prije šest mjeseci postali su stalna tema tabloida i trač rubrika, a za sve je zaslužno njihovo skandalozno ponašanje.

Naime, Nicola i Brooklyn upravo su obilježili pola godine braka, a mi smo se odlučili prisjetiti svih njihovih skandala otkako su stali pred oltar. Kako znamo, vjenčali su se u travnju, a vjenčanju su prisustvovali brojni celebrity uzvanici, od Eve Longorije do Marca Anthonyja. Iako se sve isprva činilo idilično, a lijepa plavuša Nicola divno se slagala s roditeljima svog Brooklyna, mlada nasljednica vrlo je brzo izazvala razdor u obitelji Beckham. Navodno se posvadila sa svojom svekrvom Victoriom jer joj nije dopustila da sudjeluje u organizaciji vjenčanja niti je željela nositi vjenčanicu s njezinim potpisom.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz proslavili su pola godine braka
Profimedia 

Isto tako, Victorija joj je navodno uzvratila i rasplakala ju je na svadbenoj ceremoniji i to zato što je jedan od govora na vjenčanju bio posvećen Victoriji kao majci mladoženje, a ne samo Nicoli kao mladenke. Samo mjesec dana nakon vjenčanja Nicola i Brooklyn počeli su otvoreno ratovati sa starijim supružnicima Beckham, pa nisu zajedno na kraju ni ljetovali. Nicola je na Instagram počela stavljati značajne statuse o tome kako zna tko su joj bitni ljudi, a tko nisu, a poznato je i kako se mjesecima nisu vidjeli.

Brooklyn i Nicola više su puta rekli kako su si srodne duše, a Brooklyn je tijekom mjeseci istetovirao preko 70 tetovaža povezanih i posvećenih upravo njoj. Zajedno su se pojavljivali u javnosti gotovo svakog dana, uvijek izgledajući vrlo zaljubljeno. No, idilu su kvarili loši odnosi s njegovom obitelji.

Brooklyn Beckham je zaratio s obitelji
Profimedia 

Posljednjih tjedana je ipak došlo do malog zaokreta, pa su se Nicola i Brooklyn pojavili na Tjednu mode u Parizu na Victorijinoj reviji te se tako mladi bračni par Beckham po prvi puta u 6 mjeseci susreo s Davidom i Victoriom. Naizgled je sve izgledalo sjajno, no Nicola je odbijala direktno razgovarati s Victoriom. Tako se čini kako ima pomaka u njihovim odnosima, ali i da stvari i trzavice još nisu posve zakopani u prošlosti.

Ono što je u cijeloj stvari posebno čudno je to da se Nicola, malo po malo, tijekom zaoštravanja sukoba s Victorijom počela u nju stilski pretvarati. Obojila je kosu u smeđu boju, počela se drugačije odijevati te je po mišljenju mnogih počela neobično nalikovati svojoj omraženoj svekrvi.

Victoria Beckham i Nicola Peltz si sve više sliče
Instagram 

Ako se prisjetimo, ranih 2000-ih, Victoria Beckham je imala smeđu kosu, nosila je uske haljinice i goleme sunčane naočale, a točno tako sada izgleda Nicola. Mnogi su zaključili kako je poprilično uznemirujuće da se Brooklynova supruga pretvara u njegovu majku s kojom je na ratnoj nozi. Samo još fali da napravi bob frizuru i bit će ista Posh Spice. A sve se to dogodilo u samo prvih pola godine Brooklynovog i Nicolinog braka, što nas još tek čeka u budućnosti?

Još fotografija Brooklyna i Nicole od početka veze do danas pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na medenom mjesecu