Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

‘NITKO ME NEĆE NATJERATI DA TO NAPRAVIM’: Camilla cijeli život odbija jednu stvar u kojoj žene inače itekako uživaju

Kraljica supruga Camilla odbija jedan modni trend već godinama iako je megapopularan diljem svijeta.

 Camilla Parker Izvor: Profimedia

Nekoć bivša ljubavnica princa Charlesa, a danas njegova Kraljica supruga, Camilla Parker ima veliku kolekciju luksuznog i skupocjenog nakita, ali već godinama odbija probušiti uši. Naime, ona nosi naušnice na klip te apsolutno odbija bušiti uši.

Kako je britanska kraljevska obitelj poznata po bogatoj kolekciji nakita, kruna i tijara koje cijenama i ljepotom oduzimaju dah, tako i Camilla ima svoju riznicu dragulja, dragog kamenja i nakita vrijednog milijune, no u njezinoj se 'kutijici' za nakit viseće naušnice jednostavno ne mogu pronaći. Camilla je već prije nekoliko godina otkrila kako nikada nije voljela pratiti modne trendove niti se podvrgavati postupcima koji joj se ne sviđaju – a jedan od njih je i bušenje tijela iz bilo kojeg razloga.

 Camilla Parker Bowles nema probušene uši Izvor: Profimedia

Tako nikada nije probušila uši, a iako su to učinile i kraljica Elizabeta, Kate Middleton i Meghan Markle, ova kraljevska dama smatra kako se tim činom samo oskvrne ljudsko tijelo pa zato i dan danas odbija nositi bilo kakve naušnice osim onih na klip.

‘Sigurno neću bušiti uši, nitko me neće na to natjerati. Odbijala sam to do sada i odbijam i dalje, sigurno se neću predomisliti sada u 75. godini’, rekla je na ovu temu nedavno Camilla.

 Camilla Parker Bowles voli biserne naušnice Izvor: Profimedia

Iako dakle ovaj tip naušnica ne voli, svejedno voli ukrašavati uši nakitom. Ima veliku kolekciju naušnica na klip s biserima i okruglim zlatnim kopčama, a zapravo nitko i ne može primijetiti da se radi o nakitu koji ne traži probušene uši.

Još fotografija Camille kroz godine pronađite u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image