Da su Nicola Peltz i Victorija Beckham posvađane već znaju i vrapci na grani. Otkako se mlada nasljednica u travnju udala za Brooklyna Beckhama, najstarijeg sina klana Beckham, ona i Victoria se ne podnose.

Pričalo se da je svemu razlog to što je Victoria uvrijedila jer joj Nicola nije dala da im isplanira vjenčanje, ali i da joj je Victoria vratila pa je rasplakala svoju snahu na svadbi. Brooklyn se našao tako između 'dvije vatre', dvije najbitnije žene u svom životu, a da nitko ne misli da mu je lako.

Nicola Peltz i Victoria Beckham su u svađi
Instagram 

No, nakon što je odbio s roditeljima ljetovati kako bi bio sam s Nicolom, čini se kako je posljednjih dana odlučio ipak uspostaviti vezu s roditeljima, poglavito svojom mamom. On i Nicola su došli na Tjedan mode u Parizu kako bi podržali Victorijinu modnu reviju, a nakon showa je Brooklyn viđen i kako s majkom veselo čavrlja. Sve to vrijeme, Nicola im je imala okrenuta leđa te ih je posve ignorirala – kao da ne postoje.

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham su se vjenčali u travnju
Profimedia 

Snimku neugodnog susreta možete pogledati ovdje.Vrlo jasno se vidi kako su Brooklyn i Victorija u više no prisnom odnosu, dok ispred njih Nicola zabacuje kosom i pravi se da ih ne čuje.

Čini se da će se mama i sin uspjeti pomiriti i na osnovi obiteljske ljubavi ponovno izgraditi svoj odnos, no pomirenje s Nicolom ipak neće ići tako lako. Milijarderka ne odstupa od toga da ne voli svoju svekrvu, a o tome se već nekoliko puta indirektno izjasnila i na društvenim mrežama.

Još fotografija mladog bračnog para Beckham pronađite u nastavku.

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na medenom mjesecu