Brooklyn Beckham, najstariji sin Davida i Victorije Beckham ovih dana ne prestaje puniti stupce tabloida. Nakon što se u travnju oženio s bogatom nasljednicom Nicolom Peltz, između mladog bračnog para i njegovih roditelja je došlo do žestokih svađa.

Znamo tako da se Victorija uvrijedila jer joj mlađahna Nicola nije dala da joj organizira vjenčanje, a navodno je Victoria čak uspjela rasplakati svoju novopečenu snahu usred svadbe. Zbog svega toga, Brooklyn i Nicola ovo ljeto proveli su daleko od njegovih roditelji, a osim te velike promjene u obitelji Beckham dogodila se još jedna – stilska.

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham u New Yorku
Profimedia 

Naime, Nicola je bila znana kao plava ljepotica duge kose, no svakog se dana već mjesecima sve više izgledom mijenja. Potamnila je kosu, a promijenila je i stil odijevanja, pa su mnogi zaključili kako se malo, po malo, pretvara u svoju toliko omraženu svekrvu.

Mladi bračni par Beckham
Profimedia 

Ako se prisjetimo, ranih 2000-ih, Victoria Beckham je imala smeđu kosu, nosila je uske haljinice i goleme sunčane naočale, a točno tako sada izgleda Nicola. Mnogi su zaključili kako je poprilično uznemirujuće da se Brooklynova supruga pretvara u njegovu majku s kojom je na ratnoj nozi.

Sada su paparazzi ponovno snimili zaljubljeni par kako se ljubi i grli na ulicama New Yorka, a svima je u oko zapelo to u kojoj mjeri mladi Beckhamovi nalikuju starijem Beckham paru. Brooklyn je slika i prilika svog oca Davida, a Nicola pak čak i odabirom odjevnih predmeta počinje nalikovati Victoriji. Samo još fali da napravi bob frizuru i bit će ista Posh Spice. Pomalo čudno, zar ne?

Još fotografija Brooklyna i Nicole pogledajte u našoj fotogaleriji. 

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na medenom mjesecu