Jedan od uvjerljivo najpoznatijih parova svijeta slavnih su i mladi nasljednici Nicola Peltz i Brooklyn Beckham.

On potomak Victorije i Davida Beckhama, a ona nasljednica poslovnog carstva, zajedno vrijede više milijardi dolara, a vjenčali su se ovog travnja – i od tada ne prestaju svojim odnosom intrigirati javnost.

Brooklyn Beckham sa suprugom Nicolom Peltz
Profimedia 

Kao što znamo, već se dosta pisalo o zavadi između Nicole i njezine svekrve Victorija, a do koje je navodno došlo zbog toga što Nicola nije dala majci svoga supruga da joj organizira vjenčanje i izabere vjenčanicu. Uz to, Victorija je navodno Nicolu rasplakala usred svadbe, a znamo i kako su obje posljednjih mjeseci na Instagramu objavljivale značajne poruke i postove kojima su svijetu dale do znanja kako doista postoje problemi u Beckham-Peltz klanu.

Obitelj Beckham trenutno je u rasulu
Profimedia 

Broklynu je ovo tako bilo prvo ljeto u životu koje nije proveo s mamom i tatom, a sve zbog bezuvjetne ljubavi prema Nicoli. No, je li sada svemu došao kraj? Naime, Brooklyn je snimljen kako sjedi, žalostan i 'pokislog' izgleda na podu ceste u Los Angelesu, a Nicole nije bilo uz njega da ga u teškom trenutku drži za ruku.

Brooklyn Beckham sjedi na cesti
Profimedia 

Svi su odmah pomislili kako se radi o prvoj bračnoj trzavici mladog para. Naime, prije samo nekoliko sati, Brooklyn i Nicola snimljeni su kako zadovoljni šeću ulicom, a ni pola dana kasnije Brooklyjna su paparazzi snimili u ovom otužnom izdanju. Tako su mnogi mladi bračni par odmah stavili na naslovnice tabloida i napisali kako su prekinuli – no onda je Nicola sve razjasnila.

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz u restoranu

Objavila je Instagram story u kojem je napisala kako je ona samo iz restorana u kojem su bili otišla na stražnji izlaz, kako ih ne bi snimili zajedno, te je pokupila njihov auto, a Brooklyn je tako morao pričekati da novi vozač stigne po njega.

Još fotografija mladog para Beckham-Peltz pronađite u galeriji. 

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na medenom mjesecu