Victoria Beckham na Instagramu je čestitala prvorođenom sinu Brooklynu Beckhamu na intervjuu u prestižnom časopisu Vogue Hong Kong, pritom potpuno ignorirajuću postojanje njegove novopečene supruge, milijarderke Nicole Peltz.

'Jako sam ponosna', poručila je 48-godišnja modna dizajnerica pored fotografije naslovnice, no u objavi je označila samo sina, ali ne i snahu s kojom nije dobra još od njihovog glamuroznog vjenčanja na imanju Peltzovih. Isto je učinio i David pa je i više nego jasno kako umirovljeni nogometaš drži stranu svoje supruge.

Stariji bračni par Beckham nije reagirao na niti jednu objavu Nicole već neko vrijeme, iako su si ranije pisali poruke pune ljubavi. Kako se priča, gospođe Beckham zaratili su još uoči vjenčanja, jer je Nicola učinila sve kako je dizajnerica ne bi zasjenila.

Unatoč svemu, izvori bliski obitelji tvrde kako je Victoria zbog svega 'slomljena', jer se boji da ne izgubi sina s kojim je nekad bila jako bliska.

Podsjetimo, zna se kako se Victoria jako uvrijedila jer joj Nicola nije dala da joj organizira vjenčanje niti da joj kreira vjenčanicu, a poznato je i kako mladi bračni par ovog ljeta nije proveo ni dana u društvu Brooklynovih roditelja – čime su šuškanja o raskolu u slavnoj obitelji potvrđena.

Uz sve to, Nicola je već nekoliko puta objavljivala znakovite statuse na Instagramu u kojima je između redaka prozivala svekrvu, a nedavno su procurili još neki sočni detalji tog turbulentnog odnosa.

Naime, prema pisanju britanskih medija, izvori bliski paru otkrili su kako je Nicola od jada i muke u jednom trenu svog vjenčanog dana pobjegla sa same ceremonije, a svemu je bila kriva upravo njezina svekrva Victoria.

Kako se priča, do ove nemile scene došlo je zbog govora u čast Victoriji, a koji je mladu Nicolu jako uzrujao. Toliko se uznemirila da je počela nekontrolirano plakati, pa je pobjegla od svog mladoženje i uzvanika. Naime, Marc Anthony, poznati pjevač i prijatelj Davida Beckhama, držao je govor, a koji je trebao biti posvećen mladencima – da bi zapravo bio oda Victoriji, što je Nicolu jako uzrujalo.

Victoria Beckham i Nicola Peltz višu nisu dobre
Profimedia 

Tako se Nicola uvrijedila jer je smatrala da njezina svekrva svu pozornost s vjenčanja želi prigrabiti sebi. Prema riječima ljudi bliskih paru, mlada nasljednica ne voli dijeliti pažnju s drugima, a pogotovo joj nije dobro leglo kada sva pozornost uzvanika njezina vjenčanja nije bila samo na njoj. O svemu se ljepotica požalila svojoj majci i sestri, koje su je otpratile do kupaonice velikog imanja da dođe k sebi i smiri se.

Da bi stvar bila još gora, Marc Anthony je taj govor održao neposredno prije no što je za mladence pjevao za njihov prvi svadbeni ples, što je Nicolu još više razjarilo. Uz to, prvi ples na kraju je Brooklyn otplesao s majkom, a ne s Nicolom, što je bio finalni udarac njegovoj novoj supruzi – zbog kojeg sada ne može vidjeti Victoriju.

Ipak, pričalo se i kako obitelj Beckham nije sjedila za glavnim stolom, što ih je jako povrijedilo jer su se osjećali kao da je to vjenčanje samo poznate milijarderske obitelji koja ima značajno više novaca nego oni, unatoč tome što ni oni nisu siromasi.

Više fotografija zaraćenih strana pogledajte u galeriji.

Profimedia Nicola Peltz i Victoria Beckham su u otvorenom ratu