Nakon što se Brooklyn Beckham oženio za multimilijarderku i nasljednicu Nicolu Peltz u travnju ove godine počele su u javnost curiti informacije o sukobu unutar inače uvijek skladnog Beckham klana.

Naime, vrlo brzo nakon što je zaljubljeni par razmijenio zavjete počelo se šuškati o velikom sukobu između mame Victorije i snahe Nicole. Kako se čini, odnosi u Beckham obitelji od toga su se sudbonosnog vjenčanja jako narušili, a svemu su krive žene.

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham u zavadi su s njegovim roditeljima
Profimedia 

Zna se kako se Victoria uvrijedila jer joj Nicola nije dala da joj organizira svadbu niti da joj kreira vjenčanicu, a poznato je i kako mladi bračni par ovog ljeta nije proveo ni dana u društvu Brooklyjnovih roditelja – čime su šuškanja o raskolu u toj slavnoj obitelji potvrđena.

Uz sve to, Nicola je već nekoliko puta objavljivala znakovite statuse na Instagramu u kojima je između redaka prozivala svekrvu, a sada su procurili još neki sočni detalji tog turbulentnog odnosa.

Nicola Peltz ne voli Victoriju Beckham
Instagram 

Naime, prema pisanju britanskih medija, izvori bliski paru otkrili su kako je Nicola od jada i muke u jednom trenu svog vjenčanog dana pobjegla sa same ceremonije, a svemu je bila kriva upravo njezina svekrva Victoria.

Kako se priča, do ove nemile scene došlo je zbog govora u čast Victoriji, a koji je mladu Nicolu jako uzrujao. Toliko se uznemirila da je počela nekontrolirano plakati, pa je pobjegla od svog mladoženje i uzvanika. Naime, Marc Anthony, poznati pjevač i prijatelj Davida Beckhama, držao je govor, a koji je trebao biti posvećen mladencima – da bi zapravo bio oda Victoriji, što je Nicolu jako uzrujalo.

Brooklyn Beckham je prije vjenčanja bio u dobrim odnosima s roditeljima
Profimedia 

Tako se Nicola uvrijedila jer je smatrala da njezina svekriva svu pozornost s vjenčanja želi prigrabiti sebi. Prema riječima ljudi bliskih paru, mlada nasljednica ne voli dijeliti pažnju s drugima, a pogotovo joj nije dobro leglo kada sva pozornost uzvanika njezina vjenčanja nije bila samo na njoj. O svemu se ljepotica požalila svojoj majci i sestri, koje su je otpratile do kupaonice velikog imanja da dođe k sebi i smiri se.

Da bi stvar bila još gora, Marc Anthony je taj govor održao neposredno prije no što je za mladence pjevao za njihov prvi svadbeni ples, što je Nicolu još više razjarilo. Uz to, prvi ples na kraju je Brooklyn otplesao s majkom, a ne s Nicolom, što je bio finalni udarac njegovoj novoj supruzi – zbog kojeg sada ne može vidjeti Victoriju.

Još fotografija mladog bračnog para Beckham-Peltz pogledajte u našoj fotogaleriji. 

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na medenom mjesecu