Brooklyn Beckham (23) na sve načine se trudi pokazati svojoj supruzi Nicoli Peltz (27) koliko je voli, a sada se pohvalio novim potezom na Instagramu.

Sin Davida i Victorije Beckham, koji je nedavno dobio otkaz i naljutio roditelje, istetovirao je riječ 'oženjen' na lijevu ruku.

'Iznenadio sam svoju dragu', istaknuo je Brooklyn koji očito smatra da mora svima istaknuti svoj ljubavni status. Fotografiju tetovaže je objavio na Instagram storyju i označio svoju suprugu.

Brooklyn Beckham je posvetio tetovažu supruzi
Instagram 

Nicola nije komentirala njegov potez, ali podijelila je njegovu objavu.

Inače, supružnici su ranije snimljeni u kasnonoćnom izlasku u Los Angelesu. Iako su isprva djelovali kao da hodaju na dva metra jedan od drugoga, te da između njih i nema neke sloge nakon što je Nicola uočila paparazze ubrzano su se primili za ruke, kao da žele prikriti stvarnu istinu svog odnosa.

Kao što znamo, obitelj Beckham sve je donedavno bila oličenje složnosti i sloge, no otkako se Brooklyn oženio s bogatom nasljednicom Nicolom, odnosi njega i njegovih slavnih roditelja, Victorije i Davida, opako su se promijenili.

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham glume prisnost
Profimedia Peltz/Brooklyn

Podsjetimo se, Brooklyn i Nicola su u travnju stali pred oltar, a ove godine nakon šuškanja o svađi unutar obitelji nisu ljetovali s Beckhamovima, što je njemu dosad bio običaj. Nitko iz obitelji još nije konkretno prozvao ikoga, ali je bilo jasnih insinuacija o žestokom sukobu Victorije i Peltz.

Navodno se bivša Spajsica naljutila jer joj njezina novopečena snaha nije dala da se miješa u organizaciju vjenčanja, a nije željela ni nositi njezin dizajn vjenčanice. Ipak, mladi bračni par sada je odlučio stati na kraj ovim glasinama. Brooklyn se pojavio na naslovnici časopisa Vanity Fair, a Nicola je iskoristila priliku da ispriča razlog zbog kojeg nije nosila dizajn svoje svekrve.

'Namjeravala sam i stvarno sam to željela, a onda je nekoliko mjeseci prije Victoria je shvatila da njezin atelje to ne može učiniti pa sam morala odabrati drugu haljinu', ispričala je. 'Nije rekla ne možeš ju nositi niti sam ja rekla da je ne želim nositi', dodala je.

Navela je i kako su obožavatelji u iznenađujućoj mjeri išli s pričom o svađi. Ipak, njezinog supruga koji je odrastao u središtu pozornosti takve glasine nisu uznemiravale. 'Uvijek će se pokušavati spustiti ljude, ali svi se slažu, što je dobro', istaknula je.

Više fotografija para pogledajte u galeriji. 

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na medenom mjesecu