Brooklyn Beckham i Nicola Peltz viđeni su u kasnonoćnom izlasku u Los Angelesu. 

Iako su isprva djelovali kao da hodaju na dva metra jedan od drugoga, te da između njih i nema neke sloge, nakon što je Nicola uočila paparazze ubrzano su se primili za ruke – kao da žele prikriti stvarnu istinu svog odnosa?

Nicole i Brooklyn navodno su u svađi s njegovim roditeljima
Profimedia 

Kao što znamo, obitelj Beckham sve je donedavno bila oličenje složnosti i sloge, no otkako se Brooklyn oženio s bogatom nasljednicom Nicolom Peltz, odnosi njega i njegovih slavnih roditelja, Victorije i Davida, opako su se promijenili. Podsjetimo se, Brooklyn i Nicola su u travnju stali pred oltar, a ove godine nakon šuškanja o svađi unutar obitelji nisu ljetovali s Beckhamovima, što je Brooklyjnu dosad bio običaj.

Par želi ostaviti dojaam bračne idile
Profimedia Peltz/Brooklyn

Nitko iz obitelji još nije konkretno prozvao ikoga, ali je bilo jasnih insinuacija o žestokom sukobu Victorije i Nicole. Navodno se bivša Spajsica naljutila jer joj njezina novopečena snaha nije dala da se miješa u organizaciju vjenčanja, a nije željela ni nositi njezin dizajn vjenčanice. Uz to, Beckhamovima nije sjeo ni predbračni ugovor koji je Brooklyn s Nicolom potpisao kako bi ona zaštitila svoje golemo nasljedstvo.

Nakon što su prije nekoliko tjedana Nicola i Brooklyn viđeni u još jednom izlasku, kada se Nicole počela smiješiti za fotografe kada ih je vidjela, a prije je izgledala namrgođeno, počelo se šuškati da se trudi ostaviti što bolji dojam na medije – no pravu je istinu teško sakriti.

Navodno je Nicole unijela razdor u obitelj Beckham
Profimedia 

Ono što sigurno znamo je to da si dva klana Beckhamovih, ovaj novi mlađahni i onaj ‘stari, koji čine Victoria i David, međusobno ne lajkaju objave na Instagramu, a Nicola je prije nekoliko dana na Instagramu napisala znakovitu poruku, za koju su mnogi pretpostavili da se odnosi na njezinu svađu s Victorijom.

'Ponekad mi je teško pokazati tužne dijelove sebe. Odrastanje sa sedmero braće i sestara kao i dvoje vrlo jakih roditelja me očvrsnulo, utuvili su mi u glavu da ne dam ljudima da me rastuže ili povrijede moje srce. Zbog toga sam podigla visok zid kako bih se zaštitila. Svi imamo dana kad se loše osjećamo zbog drugih ljudi i u redu je da se osjećamo povrijeđeno. Pomislila sam da bih mogla napisati nešto o tome jer nikad ne pokazujem ovu svoju stranu. Želim je pokazati. Sve vas jako volim i iskreno cijenim vašu podršku. Puno mi znači kad na mom profilu govorite ljubazno i želim da znate da vas vidim, da vas čujem i da mi to puno znači’, rekla je mlada nasljednica koja je nedavno od platinaste plavuše postala brineta.

Još fotografija Brooklyjna i Nicole pronađite u našoj galeriji.

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na medenom mjesecu