Svijet nogometaša krcat je ljepoticama i starletama, a neke od najljepših žena svijeta udane su upravo za nogometaše. I dok većina stereotipno povezuje sportaše s manekenkama s modnih pista, ponekad se neki nogometaš svjetskog glasa zagleda u neki neobičniju damu. 

Čini se da je upravo to slučaj i s jednim od najboljih mladih nogometaša današnjice, Kylianom Mbappeom (23), a koji je nedavno prekinuo vezu s glumicom Emmom Smet – da bi se zaljubio u 9 godina stariju transrodnu ženu!

Naime, Mbappe je prema pisanju francuskih medija u novoj vezi s prekrasnom Ines Rau, a koja je porijeklom iz Alžira. Ova 32-godišnja ljepotica imala je samo 16 godina kada je odlučila promijeniti spol te je tako u teen dobi od dječaka postala djevojka. Prema njezinom priznanju, osjećala se zarobljenom u tijelu muškarca te je jedva dočekala pretvoriti se u pravu ženu.

Ines je jedna od najpoznatijih transrodnih manekenki svijeta, a 2017. je postala i prva transrodna osoba koja je pozirala za naslovnicu Playboya. Iako se na naslovnici pojavila samo u francuskom izdanju tog slavnog časopisa za muškarce, cijela priča donijela joj je svjetsku slavu i odvela ju na modne piste diljem svijeta.

Kako se šuška, tamnoputa zavodnica ukrala je srce mlađahnog Mbappea, a koji je reprezentativac Francuske, te tako sada s njim uživa na ljetovanju u Cannesu. Ni on ni ona se još nisu oglasili o glasinama o njihovoj romansi, no mnogi vjeruju kako je samo pitanje vremena kada će razotkriti svoju ljubav javnosti.

Podsjetimo se, Mbappe, a koji je danas jedan od najplaćenijih nogometaša mlađe generacije, je prije Ines ljubio Aliciu Aylies, još jednu tamnoputu ljepoticu koja se okušala u manekenskim i miss vodama. Danas Mbappe igra za nogometni klub Paris Saint-Germain, a godišnje zarazuje 22 milijuna eura. Koja god ljepotica postane njegova žena itekako će se usrećiti.

Ukoliko vas zanima koje su to najljepše žene nogometaša s domaće scene, pogledajte fotografije u nastavku.

Instagram žene nogometaša