Nakon što se Brooklyn Beckham oženio za milijarderku i nasljednicu Nicolu Peltz, tabloidi se ne mogu zasititi mladog bračnog para Beckham.

Naime, Brooklyn i Nicola ne prestaju fascinirati javnost svojim ljubavnim odnosom, luksuznim životom, ali i šuškanjima o raskolu u inače složnoj Beckham obitelji.

Podsjetimo, Nicola i Brooklyn u brak su stupili ovog proljeća, a iako je sve načelno izgledalo bajno, trebalo je proći tek par tjedana pa da se počne pričati o tome kako su Brooklyjnova mama Victoria i Nicola žestoko posvađane. Navodno je Victoria zamjerila Nicoli to što joj nije dala da sudjeluje u oragnizaciji svog sina, a ovog ljeta Brooklyn nije ni ljetovao s roditeljima – što je prije uvijek činio.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz u izlasku
Profimedia 

Prema šuškanju tabloida, ali i prema komentarima promatrača mladog para, čini se kako je Brooklyn zamijenio mamu suprugom. Zna se kako je mladi nadobudni amaterski kuhar oduvijek bio jako vezan uz svoju majku, a sada kada se s njom našao u konfliktu glavnu ulogu u njegovom životu preuzela je bogata Nicola. Tako mu navodno diktira i što će odjenuti.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz u istoj odjevnoj kombinaciji
Profimedia 

Nicola i Brooklyn tako su viđeni kako se vraćaju s partyja u West Hollywoodu, a zapanjili su svojim izgledom. Naime, Nicola je blistala u uskoj rozoj haljini s crvenim modnim dodacima, a Brooklyjnov je styling savršeno pratio njezin. Nosio je pink hlače, crvene tenisice i bijelu majicu, a mnogi su komentirali kako izgledaju kao Barbie i Ken – samo sa smeđom kosom.

Nicola Peltz sve više liči Victoriji Beckham
Profimedia 

Inače, o Nicolinoj promjeni frizure u zadnje se vrijeme dosta pričalo, jer izgleda kao da se malo po malo preobražava u mladu Victoriju. Promijenila je stil odijevanja te boju kose u ton sličan Viictorijoj boji, a mnogi se slažu kako sve više i više sliči svojoj svekrvi. Tako je Brooklyn doista čak i fizički zamijenio vlastitu majku novopečenom suprugom.

Još fotografija Brooklyjna i Nicole pogledajte u našoj fotogaleriji. 

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na medenom mjesecu