Dugo se već šuška o razdoru u obitelji Beckham, točnije njih i najstarijeg sina Brooklyna. Brooklyn se pojavio na naslovnici časopisa Vanity Fair, a Nicola je iskoristila priliku da ispriča razlog zbog kojeg nije nosila dizajn svoje svekrve na vlastitom vjenčanju, što je jedan od razloga zašto su glasine počele kružiti.

'Namjeravala sam i stvarno sam to željela, a onda je nekoliko mjeseci prije Victoria je shvatila da njezin atelje to ne može učiniti pa sam morala odabrati drugu haljinu', ispričala je.

'Nije rekla ne možeš ju nositi niti sam ja rekla da je ne želim nositi'.

Navela je i kako su obožavatelji u iznenađujućoj mjeri išli s pričom o svađi. Ipak, njezinog supruga koji je odrastao u središtu pozornosti takve glasine nisu uznemiravale. 'Uvijek će se pokušavati spustiti ljude, ali svi se slažu, što je dobro'.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz su u braku od početka travnja
Instagram 

Iako je njihova veza bila predmet nagađanja, par ne dopušta da ih negativnost potresu. 'Ono što je super kod nas je to što ne trebamo ništa jedno od drugog. Baš smo zaljubljeni', rekla je Nicola. 'Nema ništa što trebam od njega ili što on treba od mene'.

Brooklyn je pritom ispričao i kako jedva čeka da prošire svoju obitelj. 'Stalno govorim svojoj ženi: 'Jedva čekam da postanem tata'', rekao je. 'Spreman sam imati djecu, ali svojoj ženi uvijek kažem: 'Kad god želiš.' Ona misli da ćemo prvo imati dječaka', dodao je.

Ipak, Nicola je izjavila kako bebe neće biti u bliskoj budućnosti. 'Ne planiramo imati djecu u sljedećoj godini', dodala je. 'Ali voljeli bismo imati veliku obitelj jednog dana - voljeli bismo imati vlastitu djecu i voljeli bismo posvojiti'.

Obitelj Beckham već dugo nije viđena s Brooklynom
Profimedia 

Podsjetimo, Nicola je nedavno objavila fotografije na kojima plače uz tužnu poruku za koju su mnogi protumačili da je upućeno prije svega Victoriji Beckham.

'Ponekad mi je teško pokazati tužne dijelove sebe. Odrastanje sa sedmero braće i sestara kao i dvoje vrlo jakih roditelja me očvrsnulo, utuvili su mi u glavu da ne dam ljudima da me rastuže ili povrijede moje srce. Zbog toga sam podigla visok zid kako bih se zaštitila. Svi imamo dana kad se loše osjećamo zbog drugih ljudi i u redu je da se osjećamo povrijeđeno. Pomislila sam da bih mogla napisati nešto o tome jer nikad ne pokazujem ovu svoju stranu. Želim je pokazati. Sve vas jako volim i iskreno cijenim vašu podršku. Puno mi znači kad na mom profilu govorite ljubazno i želim da znate da vas vidim, da vas čujem i da mi to puno znači', napisala je Nicola koja sada ima smeđu, a ne plavu kosu te jako sliči Brooklynovoj majci Victoriji.

Podsjetimo, posljednje fotografije (ne)slavnog para šokirale su javnost jer na njima supruga Brooklyna Beckhama izgleda identično kao njegova majka.

Brooklyn Beckham i Nicole Peltz
Profimedia 

Victoria je šuškanja dodatno potaknula novim fotografijama koje je objavila na Instagramu. Naime, pratiteljima je čestitala Međunarodni dan pasa, ali na fotografijama nije bilo Brooklyna, a nije bio niti označen u objavi, kao što je slučaj s jednim mlađim sinom.

Više fotografija Brooklyna i Nicola pogledajte u galeriji.

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na medenom mjesecu