Sin razmetni Victorije i Davida Beckhama, 24-godišnji Brooklyn, svako malo pronađe novi način da šokira javnost.

Naime, nakon što se pohvalio automobilom vrijednim 1.2 milijuna funti, a za koji tvrdi da ga je platio svojom nepostojećom ‘karijerom’ kuhara, Brooklyn je odlučio još jednom dokazati kako mu ništa u životu trenutno nije bitno osim sreće njegove supruge, nasljednice i multimilijarderke Nicole Peltz.

Brooklyn se tako nedavno pojavio u javnosti s golemom tetovažom posvećenom Nicoli, a sada je otkrio i kako je čak 70 svojih tetovaža, od njih ukupno 100, posvetio baš njoj i njihovoj ljubavi. Brooklyn se rano počeo tetovirati, no mnogima nije jasno kako je u tako kratkom roku trajanja veze s Nicolom uspio sakupiti čak 70 tetovaža koje su joj posvećene.

Ipak, mladi suprug Brooklyn tvrdi da je tako. Podsjetimo se, on i Nicola vjenčali su se u travnju na raskošnom vjenčanju, a od tada se neprestano šuška o razdoru unutar njegove obitelji zbog neslaganja Nicole s njegovom majkom Victorijom. Ako je to i slučaj, čini se kako je Brooklyn posve zaslijepljen ljubavlju, pa svaki Instagram post, a i svaku novu tetovažu, posvećuje upravo mladoj ljepotici koju je odveo pred oltar. Inače, Nicola i Brooklyn su zajedno dvije godine, a čini se kako su zaljubljeni kao prvog dana.

Brooklyn s tetovažom 'oženjen'
Instagram 

Što se tiče njegovih silnih tetovaža, Brooklyn je rekao kako njegova supruga obožava kada joj posvećuje ukrase na svojoj koži.

‘Uvijek plače kada joj posvetim novu tetovažu. Uvijek si mislim, sada sam oženjen, zašto joj ne bi posvetio tako nešto? Zato ju uvijek volim iznenaditi s novim ukrasom na koži’, rekao je Brooklyn za USA Today.

Također, pohvalio se i kako ima duge citate posvećene Nicoli. Jedna od njegovih tetovaža tako glasi ‘Nicola kada si došla do oltara oduzela si mi dah. Ostani uvijek tako lijepa i posebna’. Uz tu, ima i niz drugih sitnih tetovaža koje simboliziraju njegovu ljubav prema Nicoli.

Recimo, na prst ruke si je tetovirao ruže i lišće, njezino najdraže cvijeće, a tetovirao je i omiljenu krunicu njezine majke na ruku. Uz to ima i natpise – ‘moja ljubav’ i ‘ljubavnica’, a nedvno je prošetao i s velikom tetovažom ‘oženjen’.

Čini se kako Brooklyn cijelom svijetu baš stalno ima potrebu dokazati kako je njegov odnos s Nicolom bajkovit i kompletno ispunjen ljubavlju. Pa mu valjda vlastita koža služi kao platno na kojem će joj ispisivati ljubavne poruke. 

No, očekivano, pojavili su se i komentari zlobnika koji tvrde da je ovo samo još jedan očajnički potez mladog Beckhama kojim želi pokazati kako je sve u njegovoj obitelji idilično - dok je stvarnost zapravo daleko od tog privida. 

Još fotografija Brooklyjan i Nicole pogledajte u nastavku. 

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na medenom mjesecu