Nakon što se posljednjih tjedana ne priča o ničemu osim o odnosu unutar obitelji Beckham, razmetni najstariji sin Victorije i Davida, Brooklyn, hvali se novim luksuznim automobilima, ali i sramoti po društvenim mrežama.

Naime, Brooklyn je nedavno snimljen kako vozi 1.2 milijuna funti vrijedan automobile McLaren P1, a fotografije na kojima ulazi i vozi skupocjenu jurilicu obišle su svijet i izazvale burne reakcije javnosti. Iako znamo da je Brooklyn potomak svojih talentiranih i bogatih roditelja, kao i da je nedavno oženio multimiljarderku Nicolu Peltz, Brooklyn sam valjda u životu nije zaradio više od par tisuća dolara.

Brooklyn u svojem 1.2 milijuna funti vrijedan automobil
Profimedia 

Nesposobni sin Beckhamovih, kako ga mnogi nazivaju, tako se našao na udaru zlih jezika i komentara oko toga kako je platio svoj novi automobil. Među ostalim, našao se na udaru slavnog TikTokera i YouTubera Daniela Maca koji je Brooklyna ugostio u jednom svom videu i upitao ga kako si je priuštio taj auto.

@itsdanielmac Bruh What Even Is A “Chef Name @brooklynbeckham #mclarenp1#p1♬ original sound - DANIEL MAC

Vidno zbunjeni Brooklyn promucao je kako je on – profesionalni kuhar. Očekivano, društvene mreže i milijuni pratitelja i korisnika TokToka zajednički su prasnuli u smijeh, jer Brooklyn može biti mnogo toga, ali nazivati se profesionalnim kuharom baš i ne može.

Naime, mlađahni nasljednik navodno doista voli kuhati te se amaterski bavi kuhanjem, možda za svoju bogatu suprugu koja je od njega bogatija nekoliko milijardi dolara, no nikada nije radio ni u jednom restoranu. Ipak, Brooklyn se pokušao opravdati rekavši kako mu je u planu otvoriti svoj restoran s ‘comfort food’ kuhinjom, a u kojoj kod kuće uživa.

Brooklyn živi od bogatstva svojih roditelja i supruge
Profimedia 

Nakon pokušaja da se ostvari kao profesionalni fotograf, a koji je neslavno propao, bit će ovo drugi Brooklyjnov pokušaj stjecanja neke titule i zvanja.

TikTok Daniel zezao ga je u video pitanjima koja su glasila – ‘Što ti radiš, kako zarađuješ? Ti si se samo rodio – I to je to!’. Video je u rekordnom roku postao viralan.

Inače, Brooklyn je nedavno izgubio milijunski ugovor s jednom poznatom modnom markom, jer nisu bili zadovoljni kako radi te kako 'nikada nema vremena za posao'. On je za to zatim okrivio svoju majku Victoriu tvrdeći kako nikad nije htio raditi s tim brendom, već Guccijem. Navodno je dizajnerici bilo jako neugodno, ali i Nicoli za koju se šuška kako joj sve više počinje ići na živce nesposobnost njenog novopečenog supruga.

Victoria Beckham i Nicola Peltz višu nisu dobre
Profimedia 

Također, trzavice između Nicole i Victorije kulminirale su uoči vjenčanja kada je milijarderka poručila svojoj svekrvi kako ne želi da se petlja u organizaciju, a navodno se bojala i kako će je bivša Spajsica zasjeniti na najvažniji dan.

'Nicola nije htjela da Victoria ima veze s planiranjem vjenčanja i nije ju htjela ni u što uključiti. Komunikacija je bila minimalna. Ne mogu se podnijeti i ne razgovaraju. Planiranje vjenčanja proteklo je u užasnoj atmosferi', rekao je nepoznati izvor, no David i Victoria odradili su vjenčanje s velikim osmijesima na licima.

Još fotografija mladog Brooklyna i njegove novopečene supruge Nicole pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na medenom mjesecu