Pjevačica Jelena Karleuša danas slavi svoj 44. rođendan. 

Povodom rođendana za srpski Story dala je veliki intervju u kojem je govorila i o razvodu od Duška Tošića.

Jelena Karleuša otkrila je da se još nije razvela od Duška Tošića
Instagram 

Iz jedne od njenih objava na Instagramu moglo se zaključiti da ona i suprug nisu predali papire za razvod, što je glavna tema spekulacija u medijima. Jelena je odlučila otkriti istinu:

'Nismo. Neka pišu što hoće i tko što hoće, kao i do sada. Pogodi me kao slona kad komarac ugrize najdeblji dio. Neću više nikome ništa objašnjavati.'

Jasno je odgovorila je li pretjerala kada se oglasila o razvodu na svom Instagramu:

'Nisam pretjerala. Mora se naučiti pameti. Nemam više godina za gubljenje. Ili-ili je od sada sve u mom životu. Nemam više tolerancije. Izgubljena je u ove 44 godine strpljenja. Uostalom, neću više o Dušku. Kad bude zaslužio nečim lijepim, spomenut ću ga. Do tada me pitajte o ljubavi prema životinjama', rekla je Jelena.

Progovorila je i o kćerima Atini i Niki te objasnila da je došlo razdoblje teško za svakog roditelja.

Jelena Karleuša s Duškom Tošićem ima dvije kćeri Atinu i Niku
Instagram 

'Uskoro će napuniti 13 i 14 godina, a razdoblje nikad nije bilo teže i za njih i za mene. Borim se kako znam i umijem s dvije djevojke u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak majčine slave. Kod kuće je situacija teža i stresnija, slava je manji problem. Lavovski se borim da ih zaštitim i ojačam', rekla je za srpski Story.

Podsjetimo, nogometaš Duško Tošić početkom kolovoza ljetovao je u Istri s prijateljem, kako je doznao Story.hr, no bez previše pompe, za razliku od Jelena koja je za to vrijeme uživala u Crnoj Gori, a na Instagramu je pratitelje oduševila nizom fotografija u oskudnom bikiniju.

Ponovno, u prvom planu su bile njene obline, a mnogi njene objave tumače kao pokazivanje uskoro bivšem suprugu Dušku Tošiću što je izgubio.

U galeriji pogledajte više fotografija Jeleninih oblina u oskudnim bikinijima.

Instagram Kolekcija kupaćih kostima Jelene Karleuše