Vijest da se nakon 14 godina braka razvode jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji Jelena Karleuša i bivši nogometaš Duško Tošić brzo je obišla njihovu rodnu Srbiju, ali i susjedne zemlje.

Dugo se nagađalo o problemima u njihovom braku, a onda je pjevačica sama objavila vijest da je njihovom braku došao kraj.

Jelena Karleuša i Duško Tošić bili su u braku od 2008.
Instagram 

'Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak nakon 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše obitelji', napisala je tom prilikom i istaknula da će ‘tehničko pravne stvari biti sporazumno riješene’, ali i da je sva njihova imovina prebačena na njihove dvije kćeri, Niku i Atinu, nad kojima je ona dobila skrbništvo.

'Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netočne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, skrbništvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem', zaključila je.

Iako se samozatajni Duško najčešće nastoji držati podalje od očiju javnosti i o razvodu nije govorio, jasno je da se ponovo našao pod povećalom, a nije se uspio sakriti ni na svom odmoru u Hrvatskoj.

Kako je Story.hr početkom kolovoza ekskluzivno doznao, Duško Tošić za svoj je odmor izabrao Istru, gdje je viđen na jednom otočiću na samom jugu hrvatskog poluotoka.

Duško također rijetko dijeli privatne trenutke na društvenim mrežama, no jedan njegov Instagram story privukao je pozornost srpskih medija. Na fotografiji koju je objavio nalaze se njegove dvije kćeri, Nika i Atina, ali i kći njegove sestre Katarine, djevojčica Anja.

Duško Tošić sa kćerima i nećakinjom
Instagram 

Poznato je da je Duško vrlo blizak sa sestrom te da mu je ona najveća podrška, a kako pišu srpski mediji, on joj ništa ne može odbiti. Katarina, slično kao svoj brat, ne voli pozornost te se ne pojavljuje u medijima, ali na društvenim mrežama ponekad dijeli obiteljske fotografije.

Među njenim objavama se često znala naći i Jelena Karleuša s kojom je navodno također bila u odličnom odnosu, no već duže vrijeme nije objavila ni jednu fotografiju na kojoj se pjevačica nalazi.

Koliko je Jelena imala povjerenja u nju svjedoči i činjenica da je upravo Katarina bila ta koja je čuvala njene kćeri dok su ona i Duško bili na sahrani njene majke Divne koja je preminula u ožujku 2019.

Više fotografija Duška Tošića i Jelena Karleuše iz sretnijih dana pogledajte u galeriji: 

Instagram Jelena Karleuša i Duško Tošić