Pjevačica Jelena Karleuša i njezin uskoro bivši suprug Duško Tošić odlučili su se razvesti nakon 14 godina braka.

'Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak nakon 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše obitelji', započela je Karleuša u objavi koju je nakon nekoliko dana odlučila ukloniti.

'Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netočne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, skrbništvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem', zaključila je.

Jelena Karleuša i Duško Tošić se razvode
Instagram 

O njihovom razvodu šuškalo se dugo, no pjevačica je tvrdila kako su sve samo glasine te tražila da se njena obitelj ostavi na miru. Par ima i dvije kćeri, Atinu i Niku.

Jelena je trenutno u susjednoj Crnoj Gori gdje je održala koncert u jednom od najpoznatijih noćnih klubova, a njezin uskoro i službeno bivši suprug odmara u Hrvatskoj, što je doznao Story.hr.

Nekadašnji nogometaš Duško Tošić za svoj je odmor izabrao Istru, a u srijedu je viđen na jednom otočiću na samom jugu hrvatskog poluotoka. Duško je došao u društvu još jednog muškarca, a zadržao se oko sat vremena.

Doznali smo i da je tu turističku lokaciju odabrao jer ga tamo nitko ne poznaje, a čim tamo provodi vrijeme, očito mu ta privatnost godi!

S druge strane, 42-godišnja pjevačica voli pažnju, barem onu na Instagramu koji je užarila nizom golišavih fotografija na jahti na kojima je pokazala svu svoju tjelesnu raskoš.

Komplimenti su pljuštali sa svih strana, a Jelena se nikad nije obazirala na one koji su joj poručivali kako je majka te da bi se trebala 'pokriti'. A kad ovako izgledaš...

Ljetne fotografije slavne JK pogledajte u galeriji.

Instagram Kolekcija kupaćih kostima Jelene Karleuše