Jedna od najvećih zvijezda u regiji, Jelena Karleuša, okrenula je novu stranicu. Nakon što je otkrila da se, nakon 14 godina braka, razvodi od nogometaša Duška Tošića, s njihove se dvije kćeri zaputila na odmor u Tursku, a srpskim je medijima pokazala raskošnu vilu u koju će se njih tri preseliti.

Radi se o vili u elitnom beogradskom kvartu Dedinje koju su Jelena i Duško kupili još prije četiri godine, ali se u nju nisu odmah uselili jer su je odlučili u potpunosti urediti po svom ukusu. Renovacija je tek nedavno privedena kraju, a Jelena je sad odlučila pokazati u kakvom će luksuzu živjeti.

Ispričala je čime se vodila prilikom uređenja kuće te kakav stil u njoj prevladava.

'Ova kuća i vrt u mediteranskom stilu ima nešto što sam tražila cijeli život, a to je savršena energija i apsolutni mir. Pogled na Košutnjak je nestvaran i jednostavno ljekovit. Zvukovi grada se ne čuju, imate dojam kao da ste na moru jer čak se osjeća i miris smole iz naših starih borova. Najljepši dio kuće je ogromna terasa s koje se pruža pogled na vrt, bazen i zalazak sunca. Trudila sam se da sve bude u pastelnim, umirujućim tonovima. Puno je elemenata od drveta i mramora. Jako mi je bitan protok energije i sve radim po osjećaju, pa je tako bilo i s opremanjem stambenog prostora. Izuzetno se dobro osjećam kada neki zid, boja ili element prekine protok energije i svjetlosti, pa se vodim isključivo time. Mene pomodarske stvari ne zanimaju. Kuća se gradi po mjeri onoga tko u njoj treba živjeti i biti sretan. Tko ovdje uđe osjeti mir, spokoj i prekrasnu energiju. E, taj stil prevladava', rekla je Jelena za časopis HELLO.

Otkrila je i koji dio kuće smatra svojom oazom.

Jelena Karleuša se seli u novu kuću Instagram

 'Kuća je ogromna i svatko ima svoj kat. Tek sam nedavno izbrojala da imamo deset kupaonica jer u većinu niti ne ulazim. Moja oaza je posebno dizajnirana garderoba od 250 četvornih metara u kojoj se nalazi i sauna, kupaonica, prostor za odmor, vešeraj i stan za zaposlenike. Po svojim željama i nacrtima izradila sam dio koji mi je bitan kako za posao tako i za osobno zadovoljstvo. Prostor ima dovoljno svjetla, ogledala, pametno i funkcionalno osmišljeno spremište za mojih petstotinjak pari cipela, torbica, ormara... Kako bi ljudi shvatili koliko je ozbiljno teško imati organiziran ormar ove veličine i kapaciteta, ja reći će da jedna žena radi samo kao garderobijerka. Mora znati što, gdje i s čim objesiti, mora razlikovati brendove, sezone i vintage predmete posebne vrijednosti. Veliki sam kolekcionar visoke mode i dizajnerskih komada, a kako to skupljam gotovo trideset godina, jasno je da je riječ o ozbiljnoj kolekciji koja mi puno znači', rekla je Jelena Karleuša.

Jelena Karleuša, Nika Tošić i Atina Tošić.jpg
Instagram 

Podsjetimo, Jelena je u svojoj službenoj objavi razvoda od Duška Tošića otkrila i da je sva njihova imovina prebačena na njihove dvije kćeri, Niku i Atinu, te da je ona dobila skrbništvo nad djevojčicama.

'Duško i ja smo dogovorili sporazumni raskid braka nakon 14 godina. Nažalost, Duško sebe više ne doživljava kao dio naše obitelji. Tehničko-pravne stvari rješavat ćemo sporazumno u narednom razdoblju. U ovom teškom razdoblju za našu obitelj i djecu neću tražiti razumijevanje medija jer je uzaludno. Od javnosti ne očekujem ljudskost ni razumijevanje već samo likovanje i ispiranje usta našim životima na što sam navikla. Svašta sam preživjela pa ću i ovo. Život ide dalje. Da ne bi bilo netočnih natpisa sva bračna stečevina je prepisana na našu djecu, skrbništvo nad našom djecom pripada meni. Svaka napisana laž će rezultirati tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati na ovaj način', napisala je.

Više fotografija Jelene Karleuše i Duška Tošića pogledajte u galeriji: 

Instagram Jelena Karleuša i Duško Tošić se razvode nakon 14 godina braka