Pjevačica Jelena Karleuša i bivši nogometaš Duško Tošić razvode se nakon 14 godina braka. Par ima dvije kćeri.

Naime, Jelena je u priopćenju koje je objavila na svom Instagram profilu otkrila da su ona i Duško donijeli odluku da se razvedu, te da se na ovu temu više neće oglašavati.

Tada je otkrila da njoj pripada skrbništvo nad djecom, a da je sva bračna imovina prepisana na njihove dvije kćeri.

'Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak nakon 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše obitelji', započela je Karleuša.

Duško Tošić bio je siromašan, ali je stekao milijune
Instagram 

'Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom razdoblju za našu obitelj i djecu neću moliti medije za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom jer je to nešto na što sam navikla... pa navalite', oštro je poručila pjevačica.

'Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netočne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, skrbništvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem', zaključila je Karleuša na Instagramu nakon čega je maknula objavu sa svog profila.

Njihovu bračnu stečevinu čine dvije vile, pišu srpski mediji. Jedna se nalazi na beogradskom Dedinju i prije nekoliko godina su je kupili, kako su mediji pisali,  za tri milijuna eura, dok se druga kuća nalazi u Lisičjem Potoku.

S obzirom da su kćeri još uvijek maloljetne, Jelena će raspolagati imovinom do njihove punoljetnosti. Budući da će Karleuša imati skrbništvo nad djecom, Duško će plaćati alimentaciju. Prema pisanju Kurira, mjesečni iznos alimentacije će iznositi 5 tisuća eura, a financirat će i njihovo školovanje.

Jelena Karleuša i Duško Tošić bili su u braku od 2008.
Instagram 

 Za razliku od brojnih drugih poznatih parova koji su tijekom i nakon razvoda imali samo ružne riječi jedni o drugima, Jelena i Duško kroz teško razdoblje prolaze na vrlo civiliziran, pristojan i korektan način. Jedan od razloga su najvjerojatnije i njihove kćeri koje roditeljskom brigom žele zaštititi od dodatnog stresa i izlaganja javnosti.

Više fotografija poznatog para pogledajte u galeriji.

Instagram Jelena Karleuša i Duško Tošić čuvaju svoju privatnost samo za sebe