Jelena Karleuša posljednjih dana uživa u Crnoj Gori gdje ne nosi previše krpica.

Ipak je ljeto, a 42-godišnja pjevačica se svake godine pohvali pozamašnom kolekcijom bikinija. Nakon što je snimila nekoliko fotografija u toplesu, Jelena je ovoga puta uskočila u rozi bikini koji je na gornjem djelu imao oblik školjke.

Ponovno, u planu su bile njene obline, a mnogi njene objave tumače kao pokazivanje uskoro bivšem suprugu Dušku Tošiću što je izgubio.

Inače, nogometaš trenutno odmara u Istri s prijateljem, kako je doznao Story.hr, no bez previše pompe, za razliku od svoje bivše supruge s kojom se razvodi nakon 14 godina braka.

Jelena Karleuša i Duško Tošić zajedno su dobili dvije kćeri
Instagram 

Jelenine fotografije dosad je lajkalo oko 65 tisuća ljudi, a među njima i Jugoslav Karić, brat od strica pjevačicinog bivšeg supruga Bojana Karića.

Jelena i Bojan sudbonosno da su izrekli 23. rujna 2004. u Crkvi Petra i Pavla koja se nalazi u beogradskom parku Topčider, a svadbu su slavili sa 250 uzvanika. Karleuša je za tu priliku izabrala vjenčanicu s potpisom Donatelle Versace uz koju je nosila i gusti veo, a odlučila je uzeti suprugovo prezime, iako se na albumima i dalje potpisivala samo prezimenom Karleuša.

Prema pisanju Kurira, svadba je bila vrlo raskošna. Svaki od 250 uzvanika dobio je na poklon čokoladne bombone u tilu ukrašene Swarovski kristalima. Sve je bilo u bijelom, a svadbena torta bila je visoka dva metra i teška 200 kilograma.

Iako su se zakleli na vječnu ljubav, ovaj brak nije dugo potrajao. Par se razveo samo četiri mjeseca kasnije što je potaknulo brojna nagađanja, ali njih dvoje o tome nikad nisu javno govorili.

O njihovom braku, ali razvodu govorila je u jednoj prilici Bojanova sestrična Danijela Karić.

'Sigurno se nije udala za njega zbog novca, već su se voljeli. Ima djevojaka koje se žele pridružiti našoj obitelji za novac, ali Jelena nije jedna od njih. S njom sam se jako dobro slagala, bila mi je jedna od najdražih snaha. Karleuša je privatno jako pristojna i draga osoba, uvijek mi je pokazivala poštovanje, nemam ništa ružno za reći o njoj. Imala sam lijepo mišljenje o njoj i još ga imam', rekla je za Informer.

Jelena Karleuša i Bojan Karić bili su u kratkom braku
YouTube 

Bojan se, naime, samo tri godine nakon razvoda od Jelene Karleuše oženio sa svojom trenutnom suprugom Mašom s kojom ima dvoje djece, blizance Teodora i Taru. Sudeći po objavama na društvenim mrežama, par izgleda vrlo sretno, a čini se i da vole putovati. Bojan u Srbiji ima reputaciju obiteljskog čovjeka i uspješnog biznismena.

Više bikini fotografija pjevačice pogledajte u galeriji.

Instagram Kolekcija kupaćih kostima Jelene Karleuše