Napisi o najstarijem sinu Victorije i Davida Beckhama, Brooklynu, nimalo ne jenjavaju. Nakon što se cijeli svijet smijao njegovoj izjavi da je skupocjeni automobil kupio novcima koje je zaradio kao profesionalni kuhar, koji nije, mnogi se pitaju što on doista radi u svom životu. 

Kada je nedavno izgubio milijunski ugovor s jednom poznatom modnom markom, isplivalo je na površinu da je pokušao biti i nogometaš pa ga je juniorski klub Arsenal izbacio iz momčadi, a iza njega su i propale 'karijere' modela, fotografa i kuhara... Kasnije se doznalo da iza sebe navodno ima vojsku ljudi koji zapravo pripremaju obroke, a on samo uzima fotografije i predstavlja kao da je sve on napravio.

Brooklyn Beckham ima novi automobil
Profimedia 

Zbog svega toga, nagađalo se i o potencijalnim problemima u odnosu sa suprugom Nicolom Peltz.

Mnogi su svjetski mediji pisali da je i njoj dosadilo to što joj suprug ne može pronaći posao te sve čega se dotakne - propadne, ali njihova pojavljivanja u javnosti ipak govore drugačije.

Naime, paparazzi su ih uslikali na ulicama Los Angelesa kako šetaju držeći se za ruke i ljubeći se, a svijet je sada u šoku koliko Nicola sliči Brooklynovoj majci Victoriji s početka karijere kada su Spice Girls bile u samom vrhu glazbene industrije. Lice, držanje, modno izdanje, nova boja kose... Nicola doista postaje kopija svoje svekrve, još samo da napravi dobro poznatu Victorijinu nekadašnju bob frizuru. 

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se u travnju 2022. godine
Profimedia 

Kada su se Brooklyn i Nicola vjenčali u travnju ove godine, vrlo su brzo krenuli napisi da je upravo njihovo glamurozno vjenčanje navodno bio početak loših odnosa u obitelji. 'Nicola nije htjela da Victoria ima veze s planiranjem vjenčanja i nije ju htjela ni u što uključiti. Komunikacija je bila minimalna. Ne mogu se podnijeti i ne razgovaraju. Planiranje vjenčanja proteklo je u užasnoj atmosferi', rekao je nepoznati izvor za svjetske medije.

Kao razlog neslaganja navodila se i činjenica da je Nicola jako ljubomorna na pažnju koju dobiva Victoria te nije htjela da se to dogodi i na njen važni dan. Također, dok je Victoria dizajnirala svoju te još nekoliko haljina za skupocjeno vjenčanje najstarijeg sina, mladenka je nosila brendove poput Valentina, Versacea i Diora.

Svađa Victorije Beckham i Nicole Peltz
Profimedia 

Ipak, kada se Brooklyn pojavio na naslovnici časopisa Vanity Fair, Nicola je iskoristila priliku da ispriča razlog zbog kojeg nije nosila dizajn svoje svekrve. 'Namjeravala sam i stvarno sam to željela, a onda je nekoliko mjeseci prije Victoria je shvatila da njezin atelje to ne može učiniti pa sam morala odabrati drugu haljinu', ispričala je.

'Nije rekla ne možeš je nositi niti sam ja rekla da je ne želim nositit', zaključila je.

Navela je i kako su obožavatelji u iznenađujućoj mjeri išli s pričom o svađi. 'Uvijek će se pokušavati spustiti ljude, ali svi se slažu, što je dobro'.

Nakon vjenčanja, Brooklyn i Nicola otputovali su na medeni mjesec u Europu, a kako im je bilo, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na medenom mjesecu