Posljednjih se mjeseci priča o malo čemu osim o skandalu koji potresa obitelj Beckham. Naime, otkako se Brooklyn oženio s bogatom nasljednicom Nicolom Peltz, za slavnu obitelj sve je krenulo nizbrdo, a o njihovim se svađama neprestano piše i priča.

Podsjetimo se, Victoria Beckham prozvana je 'svekrvom iz pakla' jer je Nicolu rasplakala na njezinom vjenčanju, a Nicola je pak prozvana razmaženom bogatašicom jer nije dala Victoriji da sudjeluje u organizaciji njezine svadbe s Brooklynom. Uglavnom, dvije su Beckham dame, ona 'stara' i ova novopečena, zakuhale toliku svađu da se Brooklyn udaljio od svoje inače uvijek složne obitelji. No, sada se dogodilo nešto što daje nadu da je pomirenje na vidiku.

David i Victoria Beckham nisu u dobrim odnosima sa sinom
Profimedia 

Kako stvari stoje, povodom Victorijine modne revije na Tjednu mode u Parizu, Beckhamovi su odlučili 'ujediniti snage' i pojaviti se svi skupa na tom događaju. Prvo je to zajedničko pojavljivanje Davida i Victorije u društvu Brooklyna i Nicole u nekoliko mjeseci, pa nije ni čudo da su privukli toliku pozornost paparazza.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na Tjednu mode
Profimedia 

Na modnoj reviji Victorijinog brenda pojavile su se mnoge slavne face, ali najviše pažnje privuklo je Nicolino i Brooklynovo ležerno pojavljivanje samo nekoliko minuta prije početka revije. S obzirom na to da se radi o jednom od najvažnijih modnih događanja cijele godine, očito 'razmetni sin' Beckhamovih ipak nije mogao propustiti priliku da podrži svoju mamu – pa ma koliko se ona ne slagala s njegovom novom suprugom.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz u Parizu
Profimedia 

Mladi bračni par Beckham nije sjedio odmah u društvu Brooklynovih roditelja, već par mjesta dalje, ali su se pozdravili i nije djelovao kao da su u nekoj velikoj zavadi, a snimku i fotografije pogledajte ovdje.To je očekivano mnoge iznenadilo jer se zna kako nisu zajedno ni ljetovali niti se družili, a sve zbog Nicole koja je unijela razdor u Beckham klan u travnju kada je službeno postala Brooklynova žena.

Osim Brooklyna, u društvu Davida i Victorije bili su i njihovi sinovi Romeo i Cruz, kao i najmlađa Harper. Je li ovo kraj najslavnije svađe ove godine ili jednostavno dobro zataškan skandal koji je ujedinio Beckhamove zbog posebne prilike, tek ćemo vidjeti.

Fotografije obitelji Beckham pronađite u našoj galeriji.

Instagram Obitelj Davida Beckhama i Victorije Beckham