Još uvijek se sliježu dojmovi oko revije Victorije Beckham u Parizu.

Osim što je bivša Spajsica i dizajnerica pokazala još jednu prekrasnu kolekciju, više se pisalo o njenoj obitelji koja ju je bodrila iz prvog reda - suprug David, ali i sva djeca koja su se nakon dugo vremena našla na istom mjestu.

Naime, nakon što su se Beckhamovi udaljili od najstarijeg sina Brooklyna i njegove supruge Nicole Peltz, mladi par pojavio se u Parizu te pokušao stati na kraj nagađanjima o velikoj svađi u obitelji, no zapravo su samo dolili ulje na vatru.

Brooklyn Beckham na reviji mame Victorije
Profimedia 

Na reviju su tako stigli nekoliko minuta prije početka vidno neraspoloženi. Ipak, mnoge je zasmetalo što su došli u trapericama, a Brooklynu su se na fotografijama vidjele i bijele bokserice. Također, mlada milijarderka nije se previše potrudila oko kose i šminke, što se također dobro vidjelo...

Victoria Beckham je ljuta na sina
Profimedia 

Svi ostali gosti bili su u glamuroznim opravicama, što su neki shvatili kao provokaciju mladog para da pokažu kako ih 'nije briga'. Par je sjedio i nekoliko mjesta udaljen od ostatka obitelji, no pozdravili su se sa svima.

Ni mama Victoria nije izgledala pretjerano sretno, i iako je inače uvijek ozbiljna, njeno lice izgledala je prilično ljutito prije revije.

U jednom trenutku uhvaćena je i 'ljutita' glumica Eva Longoria, njena kuma i bliska prijateljica, a mnogi misle kako su pogledi bili upućeni upravo Brooklynu i Nicoli. Dotad, prekrasna 'Kućanica' bilo je, kao uvijek, nasmijana od uha do uha.

Eva Longoria u Parizu
Profimedia 

Podsjetimo, Victoria Beckham prozvana je 'svekrvom iz pakla' jer je Nicolu rasplakala na njezinom vjenčanju, a Nicola razmaženom bogatašicom jer nije dala Victoriji da sudjeluje u organizaciji njezinog vjenčanja s Brooklynom. Uglavnom, dvije su Beckham dame zakuhale toliku svađu da se Brooklyn udaljio od svoje inače uvijek složne obitelji.

To je jako povrijedilo njegove roditelje, a reagirao je i inače uvijek miran David.

'Mislim da David nikada nije izgubio strpljenje s Brooklynom ili se ljutio na njega, ali mislim da se to sada dogodilo', rekao je izvor za britanski The Daily Mail. 'Mi to ne radimo u našoj obitelji - i ti to jako dobro znaš', navodno je rekao David pa dodao: 'Što će se sljedeće dogoditi, na tebi je, ali mi smo gotovi s dramama'.