Povodom Victorijine modne revije na Tjednu mode u Parizu, Beckhamovi su odlučili 'ujediniti snage' i pojaviti se svi skupa na tom događaju.

Ne bi to bilo ništa neuobičajeno da David i Victoria već neko vrijeme ne razgovaraju s najstarijim sinom Brooklynom i njegovom suprugom, milijarderkom Nicole Peltz.

Naime, do sukoba je došlo uoči vjenčanja i to između gospođa Beckham, a dečki drže svakoj od njih stranu.

Brooklyn i Nicola Peltz Beckham u Parizu
Profimedia 

Podsjetimo, Victoria Beckham prozvana je 'svekrvom iz pakla' jer je Nicolu rasplakala na njezinom vjenčanju, a Nicola razmaženom bogatašicom jer nije dala Victoriji da sudjeluje u organizaciji njezinog vjenčanja s Brooklynom. Uglavnom, dvije su Beckham dame zakuhale toliku svađu da se Brooklyn udaljio od svoje inače uvijek složne obitelji.

To je jako povrijedilo njegove roditelje, a reagirao je i inače uvijek miran David.

'Mislim da David nikada nije izgubio strpljenje s Brooklynom ili se ljutio na njega, ali mislim da se to sada dogodilo', rekao je izvor za britanski The Daily Mail. 'Mi to ne radimo u našoj obitelji - i ti to jako dobro znaš', navodno je rekao David pa dodao: 'Što će se sljedeće dogoditi, na tebi je, ali mi smo gotovi s dramama'.

Victoria Beckham i Harper na reviji
Profimedia 

No vratimo se u Grad ljubavi.

Na modnoj reviji Victorijinog brenda pojavile su se mnoge slavne face, ali najviše pažnje privuklo je Nicolino i Brooklynovo ležerno pojavljivanje samo nekoliko minuta prije početka revije. S obzirom na to da se radi o jednom od najvažnijih modnih događaja godine, 'razmetni sin' Beckhamovih ipak nije mogao propustiti priliku da podrži svoju mamu – pa ma koliko se ona ne slagala s njegovom suprugom.

Brooklyn Beckham na reviji mame Victorije
Profimedia 

Ipak, mnoge je zasmetalo što su došli u trapericama, a Brooklynu su se na fotografijama vidjele i bijele bokserice. Također, mlada milijarderka nije se previše potrudila oko kose i šminke, što se također dobro vidjelo...

Svi ostali gosti bili su u glamuroznim opravicama, što su neki shvatili kao provokaciju mladog para da pokažu kako ih 'nije briga'.

Par je sjedio nekoliko mjesta udaljen od ostatka obitelji, no pozdravili su se sa svima.

Ni mama Victoria nije izgledala pretjerano sretno, i iako je inače uvijek ozbiljna, njeno lice izgledala je prilično ljutito prije revije.

Victoria Beckham je ljuta na sina
Profimedia 

Osim Brooklyna, u društvu Davida i Victorije bili su i njihovi sinovi Romeo i Cruz, kao i najmlađa Harper. Je li ovo kraj najslavnije svađe ove godine ili jednostavno dobro zataškan skandal koji je ujedinio Beckhamove zbog posebne prilike, tek ćemo vidjeti.

Više fotografija zavađene obitelji pogledajte u galeriji.

Instagram, Profimedia Gospođe Beckham su u svađi