Otkako se najstariji sin Victorije i Davida Beckhama, 23-godišnji Brooklyn, vjenčao s četiri godine starijom Nicolom Peltz, ne prestaju medijski napisi o zategnutim odnosima te dvije obitelji.

Sada je situacija eskalirala nakon intervjua za američki magazin Grazia u kojem su Nicola Peltz i Brooklyn progovorili o vjenčanju, pripremama za vjenčanje kao i medenom mjesecu.

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se u travnju 2022. godine
Profimedia 

Još je prije nekoliko mjeseci mnogima bilo iznenađujuće to što Nicola na vjenčanju nije nosila haljinu Brooklynove majke, dizajnerice Victorije Beckham, premda je promijenila čak tri kreacije. 

'Sve sam za vjenčanje dogovarala sa svojom majkom Claudijom i stilisticom Leslie Fremar, bivšom modnom urednicom američkog Voguea i direktoricom odnosa s celebrity klijentima u Pradi. Naša je zajednička velika želja bila da jedna od vjenčanih haljina bude kreacija atelijera Victorije Beckham, ali da to bude unikat izrađen po našim idejama. Obratili smo im se s tom željom, ali nas idućih nekoliko dana nitko nije kontaktirao, odgovora jednostavno nije bilo. Na kraju je Victoria nazvala moju majku i objasnila joj da je to neizvedivo', izjavila je Nicola.

Mladi par se u intervjuu dotaknuo i medijskih napisa o odnosu Victorije i Nicole. 'Iskreno, moja supruga je očito moj prioritet i nikada je ne želim vidjeti uzrujanu. Kada ljudi govore smiješne stvari, samo pređemo preko toga. Držimo si leđa međudobno 100 posto i sve radimo zajedno', rekao je Brooklyn.

Ipak, ovakav Brooklynov pristup njegov otac David nije baš najbolje prihvatio, pogotovo zato što je poznato da obitelj Beckham najviše drži do obitelji i da su si međusobno oduvijek najveća podrška. 'Mislim da David nikada nije izgubio strpljenje s Brooklynom ili se ljutio na njega, ali mislim da se to sada dogodilo', rekao je izvor za Daily Mail.

David Beckham i Victoria Beckham imaju četvero djece
Instagram 

'Mi to ne radimo u našoj obitelji - i ti to jako dobro znaš', navodno je rekao David pa dodao: 'Što će se sljedeće dogoditi, na tebi je, ali mi smo gotovi s dramama'.

Čini se da se više ni Brooklynovi roditelji ne mogu nositi sa svim dramama koje je donio njegov brak s Nicolom koja već godinama nosi titulu 'zlice bogatašice'.

Više fotografija Brooklyna i Nicole, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se u travnju 2022. godine