Britanska dizajnerica Victoria Beckham prošlog je petka imala reviju na prestižnom Tjednu mode u Parizu.

Bivšoj Spajsici najveću podršku dali su suprug David Beckham i njihova djeca, a jedina kći Harper Seven ukrala je svu pažnju haljinama koje je nosila za tu važnu priliku.

Naime, 11-godišnjakinja je na reviju stigla u crnoj haljini s dekolteom, a internet danas gori od komentara kako je to 'degutantno i sramotno' za djevojčicu njenih godina.

Victoria Beckham i Harper na reviji
Profimedia 

'Ova haljina koju je Victoria natjerala svoju kći da nosi nije primjerena za njene godine. Što je Beckham mislila? Pokazuje prsa svoje kćeri. Srami se', poručila joj je jedna korisnica Twittera, no neke su žene ipak stale u Victorijinu obranu smatrajući kako mnoge djevojčice žele biti poput svojih mama, posebnoj u toj dobi.

Ranije, neodoljiva Harper nosila je sličnu haljinu u žutoj boji.

Victoria Beckham i Harper Seven u Parizu
Profimedia 

'Victoria joj je vjerojatno ispunila želju da izgleda glamurozno kao ona', bio je jedan od komentara, a mezimicom se pohvalio i tata David Beckham koji je više puta javno napadnut zbog odnosa s njom.

Naime, David kćer često ljubi u usta u javnosti, što su mnogi dočekali na nož, a isto to radi i Victoria.

Iako nisu jedini slavni ili općenito roditelji koji to rade, ipak se radi o jednoj od najpoznatijih obitelji na svijetu, pa ne čudi da su izazvali lavinu komentara.

Brooklyn Beckham na reviji mame Victorije
Profimedia 

Na reviju je stigao i njihov najstariji sin Brooklyn sa suprugom Nicolom, što je bilo pravo iznenađenje zbog višemjesečne svađe među parovima i to navodno sve zbog svađe gospođa Beckham. Novopečeni supružnici stigli su nekoliko minuta prije početka u vrlo ležernim izdanjima, što je dodatno potpalilo vatru kako je sve dobro uigrana predstava za javnost da se stišaju glasine o neslaganju.

Mladi bračni par Beckham nije sjedio u društvu Brooklynovih roditelja i braće, već par mjesta dalje, ali su se pozdravili.

Kako se Harper mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji.

Profimedia Harper Beckham kroz godine