Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MNOGI MISLE DA JE PRESTARA ZA OVO: David Beckham ne mari za osudu javnosti i ponovno ljubi desetogodišnju kćer u usta

David Beckham na Instagramu je podijelio fotografiju na kojoj se vidi kako ljubi svoju 10-godišnju kćer Harper u usta.

David Beckham i Harper Beckham Izvor: Instagram

David Beckham na Instagramu je podijelio fotografiju na kojoj se vidi kako ljubi svoju 10-godišnju kćer Harper u usta.

David Beckham na Instagramu podijelio sliku na kojoj se vidi kako ljubi svoju 10-godišnju kćer Harper u usta. Izvor: Instagram

Na fotografiji se vidi da se dvojac nalazi u parku, a 46-godišnji nogometaš u prošlosti se već suočavao s kritikama zbog dijeljenja slika na kojima se vidi kako ljubi kćer Harper.

Kako to obično biva, u komentarima su mišljenja o ovom postupku podijeljena. Neki su fotografije označili kao 'lijepe' braneći zvijezdu, dok su drugi inzistirali da je neprimjereno te da je njegova kći prestara za tu gestu.

Povezane vijesti

'Mrzio bi mene i moju djecu, moj sin ima 17, a kći 16 i ljubim ih u usne, oni su moja djeca!... koji je tvoj problem? Ti si jedini kreten s takvim mišljenjem', glasio je jedan od komentara.

Ranije tijekom dana, mama Victoria podijelila je sliku slatke poruke koju je Harper ostavila paru malo prije nego što su tata i kćer krenuli u šetnju.

ictoria Beckham podijelila je sliku slatke poruke koju je Harper ostavila svojim roditeljima Izvor: Instagram

Slatka poruka je glasila: 'Dragi mama i tata, volim vas jako, lijepo spavajte, volim vas. Nadam se da ste imali lijepu večeru. Volim vas svim svojim srcem. Harper', s nizom znakova poljupca i srca.

Davidov ponavljajući postupak ljubljenja označava njegov jasan stav pred kritičarima, a obožavateljima su često mišljenja podijeljena oko takvih slika.

David je još 2018. podijelio fotografiju kako ljubi u usta tada sedmogodišnju kćer Harper na klizanju u Londonu, a nedavno i snimak iz novogodišnje noći na kojem radi istu stvar.

U galeriji pogledajte više fotografija Harper Beckham.

Povezane vijesti

Magazin

Royals