Nakon uspješno održane prve svoje modne revije na Tjednu mode u Parizu, Victoria Beckham počastila je fanove novim materijalom za tračeve. Naime, na Instagramu je objavila fotografiju cijele svoje obitelji koja ju je na taj događaj došla podržati – uključujući i Nicolu Peltz s kojom je mjesecima na ratnoj nozi.

Podsjetimo se, Victorija i Nicola navodno su u svađi od travnja ove godine, kada se Nicola udala za Brooklyna Beckhama i odbila pomoć svoje svekrve pri organizaciji vjenčanja. Otad se dvije žene ne podnose, a inače skladna obitelj Beckham ovog ljeta nije ni ljetovala zajedno. David i Victorija navodno su bili jako uvrijeđeni ponašanjem milijunašice koja im je postala snaha, dok je pak njihov najstariji sin Brooklyn ‘plesao između dvije vatre’.

No, u Parizu su se proteklih dana svi ujedinili kako bi podržali Victoriju i njezin rad. Na iznenađenje mnogih, na reviji su se pojavili čak i Nicola i Brooklyn, a viđeni su i kako razgovaraju i smiju se. Tada se već počelo šuškati o pomirenju svekrve i snahe, a čini se kako je sada Victoria odlučila završiti svađu te je emotivnom objavom na Instagramu odlučila oprostiti Nicoli za to što joj je mjesecima sina okretala protiv nje.

‘Sve vas jako volim', napisala je Victoria u opisu fotografije pa se tako čini da su obiteljske nesuglasice stvar prošlosti. Nicola se također slatko smiješila na fotografiji, a navodno je cijela obitelj nakon revije otišla zajedno na koktele. Je li moguće da je došao kraj njihovoj svađalačkoj sagi?

Još fotografija mladog bračnog para Beckham pogledajte u nastavku.

Profimedia Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se u travnju 2022. godine