Nicola Peltz i Brooklyn Beckham ne prestaju puniti stranice tabloida otkako su se vjenčali u travnju, a iako je zasad najviše pozornosti plijenio njihov odnos s roditeljima Brooklyna, sada je pod lupom javnosti i jedna njihova svađa. Naime, Nicola je otkrila kako je Brooklyn strašno ljut na nju ne zato što ga je posvađala s ostatkom njegove obitelji već zato što mu nije dopustila da se pojavi u njezinom filmu!

Kako stvari stoje, mlada milijarderka Nicola je režirala, producirala i glumila u novom indie filmu 'Lola James', a u kojem je i Brooklyn, inače odličan amaterski fotograf, želio imati svoju ulogu – no Nicola mu to nije dopustila. Rekla je da njezin suprug ima divno lice, ali i grozan britanski naglasak zbog kojeg se nikako ne uklapa u tematiku filma.

Nicola Peltz odbila je dati ulogu u filmu svom mužu Brooklynu Beckhamu
Profimedia 

Navodno je Nicola svom suprugu dopustila da ima jednu rečenicu u filmu, ali je na kraju u montaži čak i nju izrezala te tako Brooklyna kompletno izbacila iz svog filma. On se na to osjetio uvrijeđenim te se na nju danima ljutio, a mlada ljepotica tvrdi kako je još uvijek pomalo srdit.

'Još uvijek je bijesan na mene. Ali nije bilo pomoći, grozno je zvučao, previše britanski', rekla je tako Nicola na ovu temu. 

Podsjetimo se, Brooklyn i Nicola nedavno su proslavili treću godišnjicu braka, a iako se dosta pričalo o Nicolinoj svađi s roditeljima svog supruga, Victorijom i Davidom Beckhamom, čini se kako ljubav između novopečenih mladenaca ipak i dalje cvjeta. Šuškalo se da je glavni razlog svađe između Nicole i Victorije bila organizacija vjenčanja Nicole i Brooklyna, a u kojoj mama Victorija nije smjela sudjelovati. Od tada je došlo do brojnih konflikata između dvije žene, pa se već mjesecima tvrdi da je mladi i stariji klan Beckhamovih na ratnoj nozi.