Milijarderka Nicola Peltz (27) nastavlja pričati o sukobu sa svekrvom Victorijom Beckham (48), a pritom sve okreće u svoju korist.

Glumica se u travnju udala za najstarijeg sina Victorije i Davida Beckhama (47), Brooklyna te su problemi s njegovom obitelji počeli nekoliko dana prije vjenčanja.

'Nije svađa! Stalno posvuda vidim tu riječ, 'svađa, svađa, svađa!?' Mislim, možda su pokupili neku informaciju o tome? I sada to nazivaju svađom?', rekla je Nicola u intervjuu za The Times.

'Mislim da je sve počelo, a to sam već rekla, jer nisam na kraju nosila Victorijinu vjenčanicu, ali prava je istina da sam je stvarno, jako željela nositi i mislila sam da je to tako lijepo da Brooklynova mama mora to napraviti za mene! I bila sam jako uzbuđena nositi je! I nisam je na kraju odjenula', nastavila je glumica.

'Ali ja sam, iskreno, bila jako uzbuđena što ću nositi njezinu haljinu. Rastuži me kad čitam da ljudi kažu da to nikad nisam planirala nositi. To jednostavno nije istina', istaknula je.

Nicola je slične stvari rekla ranije u intervjuu za magazin Grazia i Variety. 'Planirala sam nositi vjenčanicu koju bi mi izradila Victoria. Bila sam iskreno uzbuđena što ću moći nositi kreaciju koju je napravila moja buduća svekrva. Počele smo dogovarati dizajn haljine i onda je prošlo nekoliko dana i nitko mi ništa nije javljao. Potom je Victoria nazvala moju majku i rekla da njezin atelje ne može izraditi haljinu', započela je glumica svoju stranu priče.

'Zbog toga sam pričala sa svojom mamom i bliskom prijateljicom, stilisticom Leslie Fremar i rekla im: 'Nažalost, ovo se ne može napraviti, što nam je sljedeći korak? Imala sam sreće što sam mogla otputovati u Valentinov atelje', nastavila je Nicola s objašnjenjem.

Mnogima je neobično što Victoria ne želi komentirati svađu koja se pretvorila u veliku aferu i očito unijela raskol u njezinu obitelj. Za to vrijeme njezina snaha Nicola sve prikazuje u svoju korist.

Inače, Brooklyn i Nicola često pokazuju da žive bračnu idilu, a njihov nedavni potez je dio javnosti shvatio kao zadirkivanje. Naime, par je snimljen u West Hollywoodu kako ide na zabavu koju su organizirali za Noć vještica. Brooklyn je nosio viteško odijelo dok je Nicola imala na sebi dugu bijelu haljinu i anđeoska krila.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz su se maskirali u Romea i Juliju
Profimedia 

Supružnici su se maskirali u Romea i Juliju što su odmah uočili svi ljubitelji filma o Shakespearovim književnim junacima, onog iz 1996. u kojem su glumili Claire Danes i Leonardo DiCaprio. Jedan od najvećih književnika svih vremena, William Shakespeare napisao je ljubavnu priču o Romeu Montagueu i Juliet Capulet koja se odvija u Veroni.

Glavni junaci potječu iz dvije suprotstavljene, plemićke obitelji, a upravo zato se kostimi Brooklyna i Nicole čine prigodnima. Iako su išli na zabavu, nisu se činili dobro raspoloženi i on je pokušavao uhvatiti glumicu za ruku dok je ona brzo hodala.