Brooklyn Beckham i Nicola Peltz pohvalili su se na Instagramu novim članom obitelji, preslatkim kućnim ljubimcem. Sladak bijeli psić novi je član obiteljske idile mladog bračnog para Beckham, a čini se kako se već lijepo slaže s ostalim kućnim ljubimcima.

Brooklyn i Nicola, koji su nedavno proslavili 6 mjeseci braka, sada su tako odlučili usvojiti još jednog psića, a zajedno s njim su pozirali za seriju slatkih fotografija na Instagramu. Ovo je njihova treći psić.

‘Danas smo usvojili našu bebu i nazvali je Lamb (Janje). Ona je najslađi anđeo! Danas mi je tako teško jer je Ginin rođendan i ne mogu je zagrliti, ali osjećam se kao da mi je poslala Lamb', napisala je Nicola u opisu. Gina inače je Nicolina pokojna baka. 

Podsjetimo se, ovih dana Brooklyn i Nicola plijenili su pažnju javnosti svojim odnosom s Victorijom i Davidom Beckhamom, a s kojima su navodno već mjesecima u svađi. Kako stvari stoje, pokušavaju izgladiti situaciju s Brooklynovim roditeljima pa su došli na Tjedan mode u Parizu podržati reviju Victorijinog brenda, a sad su se vratili u SAD i očito odlučili još malo veselja u svoj život unijeti uz pomoć slatke životinjice. 

Još fotografija mladog para pogledajte u nastavku. 

Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na medenom mjesecu