Britanska dizajnerica Victoria Beckham imala reviju je na prestižnom Tjednu mode u Parizu, a podršku joj je tad došla pružiti njena obitelj, David i njihova djeca.

Budući da su odnosi između Victorije i njene snahe Nicole Peltz, koja je udana za Brooklyna Beckhama, prilično zategnuti, neki su se plašili da bi Nicola mogla uništiti svekrvin poseban trenutak, no to se nije dogodilo.

Međutim, pozornost je tad ukrala njihova 11-godišnja kći Harper koja je na reviju stigla u crnoj haljini s dekolteom, a zbog toga su dizajnericu itekako prozivali na društvenim mrežama.

Victoria Beckham i Harper Seven u Parizu
Profimedia 

'Ova haljina koju je Victoria natjerala svoju kći da nosi nije primjerena za njene godine. Što je Beckham mislila? Pokazuje prsa svoje kćeri. Srami se', poručila joj je jedna korisnica Twittera, no neke su žene ipak stale u Victorijinu obranu smatrajući kako mnoge djevojčice žele biti poput svojih mama, posebnoj u toj dobi.

Za Victoriju je to ipak bila važna večer, a kad se sa svojim modelima prošetala modnom pistom, slomila se i zaplakala. Puno se nagađalo oko razloga za to, a Victoria je prilikom nedavnog pojavljivanja u ‘The Drew Barrymore Showu’ otkrila zašto je plakala.

‘On je nevjerojatan, pokazuje mi toliko podrške. Oboje podržavamo jedno drugo’, rekla je, govoreći o suprugu Davidu Beckhamu, a zatim dodala: ‘Zato sam bila toliko emotivna na reviji u Parizu.’

‘Planirala sam izaći nakon revije i željela sam lijepu fotografiju s piste, ali u trenutku kad sam vidjela Davida, djecu, moju mamu, tatu i sestre, nisam izdržala’, rekla je Victoria.

‘Meni je obitelj sve. To što su bili tamo da me podrže, to mi je značilo sve’, rekla je.

Victoria Beckham i David Beckham
Profimedia 

Nije prestajala hvaliti supruga kojem je nakon revije uplakana potrčala u zagrljaj.

On je stvarno, stvarno, stvarno divan tata, fantastičan suprug. Radi jako puno i stvarno sam sretna što imamo jedno drugo’, rekla je.