Brooklyn Beckham (23) odlučio se na viralni izazov zbog kojeg je završio u suzama.

Naime, kuhar u usponu objavio je na Instagramu video u kojemu jede Paqui tortilja čips koji se sastoji od iznimno ljutih začina. Cilj izazova je uzeti komad čipsa i što duže izdržati prije nego što nešto popiješ ili pojedeš.

Činilo se da se Brooklyn nije bio spreman poštovati taj dio izazova jer je uz sebe imao čašu mlijeka dok je jeo. Ubrzo su mu suze počele curiti niz lice jer je pojeo čips koji je nastao od sjemena naziva Carolina Reaper, najljuče papričice na svijetu. Nakon toga je pio mlijeko.

'Pojedite cijeli čips. Pričekajte što duže prije nego što pojedete išta. Objavite svoju reakciju na društvenim mrežama', piše na stranici Paqui tortilja čipsa. Kako piše Daily Mail, postoje zdravstveni izvještaji da su ljudi nakon što su sudjelovali u ovom izazovu, osjećali velike bolove u trbuhu. U jednoj školi u Minnesoti su pozvali hitnu pomoć nakon što je grupa učenika jela čips.

Zbog toga su neki napali i Brooklyna. 'Ne jedite ovaj čips! Imam sedmero djece kod sebe u hitnoj službi zbog tog čipsa', 'Kirurzi upozoravaju na taj čips. Lijep način da ga promoviraš', 'Čuo sam da je to lud izazov', 'Nađi si je*ni posao radije', 'Zašto se mučiš?', 'Čime se ti baviš u životu?', 'Kakva sramota od čovjeka', komentirali su njegovi pratitelji.

Jedna osoba je istaknula da je vidjela tri srčana udara zbog ovog opasnog izazova.

Inače, Brooklyn i njegova supruga Nicola Peltz (27) nedavno su se pohvalili da su nabavili bijelog psića. To je njihov treći ljubimac, a objavili su seriju fotografija da proslave dolazak svog novog člana obitelji.

‘Danas smo usvojili našu bebu i nazvali je Lamb (Janje). Ona je najslađi anđeo! Danas mi je tako teško jer je Ginin rođendan i ne mogu je zagrliti, ali osjećam se kao da mi je poslala Lamb', napisala je Nicola u opisu.

Ime su psiću dali prema Nicolinoj pokojnoj baki.