Ivanka Trump, kći Donalda Trumpa, nedavno je snimljena kako ožalošćena hoda ulicama Miamija, a smatra se kako je bila uznemirena zbog supruga Jareda Kushnera. Naime, iako je obitelj Trump-Kushner oličenje američkog sna – bogati su, uspješni i svi redom zgodni, u životu im nije uvijek lako.

Prisjetimo se, Ivanka je tako nedavno uhvaćena kako Miamijem šeće u suzama, a sve zbog zdravstvenog stanja svog supruga koji se već dugo bori sa zloćudnim tumorom štitnjače. Ivanka je snimljena kako telefonira ležerno odjevena, a na mobitel plače. Suze nije mogla sakriti ni pod sunčanim naočalama, a paparrazi su snimili njezinu tugu. Te su fotografije bile snimljene početkom rujna, točno u periodu kada je Jared išao na opasnu operaciju uklanjanja tumora, a to mu nije ni prva po redu.

Jared je obolio od raka dok je radio u Bijeloj kući za Ivankinog oca, Donalda Trumpa, no čini se kako mu se stanje u posljednjih mjesec i pol dana drastično poboljšalo. Naime, par je sada viđen na gala večeri u Pragu, a prijestolnicu Češke posjetili su zbog toga što je Ivanka preuzela posebna odličja koja je ta država posthumno dodijelila njezinoj majci Ivani Trump koja je preminula ove godine.

Ivanka Trump i Jared Kushner
Profimedia 

Ivanka je na gala večeri blistala u crnoj haljini i s crvenim ružem na usnama, no Jared je, iako dotjeran, djelovao nezainteresirano i umorno, pa su se mnogi zapitali je li bilo odgovorno da se odluči na tako dalek put u svom krhkom stanju.

Ivanka Trump sa suprugom u Pragu
Profimedia 

Inače, Ivanka s Jaredom ima troje djece, kći Arabellu te sinove Josepha i Theodorea, a obitelj živi na sunčanom imanju na Floridi. Slavu je Ivanka stekla zahvaljujući tome što je kći kontroverznog biznismena i bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, a trenutno je u potpunosti posvećena ulozi majke te izgleda da joj politički angažman ne nedostaje.

Ivanka je i modna ikona te simbol uspješne žene koja sjajno balansira obiteljske i poslovne obaveze, no tijekom njezina se života uz nju vezalo i mnogo skandala i kontroverzi. Kao što znamo, puno se tijekom njezina života i rada za Bijelu kuću pričalo o izopačenom odnosu oca Donalda i Ivanke i to sve zbog njegovih neprimjerenih izjava na temu njihova odnosa.

Ivanka Trump i Jared Kushner zajedno su dugi niz godina
Profimedia 

Naime, bivši američki predsjednik često je znao neprimjereno dodirivati miljenicu Ivanku, a svojedobno je šokirao javnost izjavom kako bi se s njom 'sigurno zabavljao da mu nije kći'. Često je javno komentirao i njezin fizički izgled, odnosno 'najbolje tijelo'.