Da biti sin slavnog nogometaša i popularne bivše pjevačice nije dovoljno za uspjeh u životu na težak je način naučio Brooklyn Beckham, sin Davida i Victorije, koji reda jedan poslovni neuspjeh za drugim.

23-godišnji Brooklyn okušao se u raznim poslovima od bariste do fotografa, ali ni u jednom nije uspio postići neke zapaženije rezultate pa se sve češće mogu čuti komentari da je najstariji sin Victorije i Davida Beckhama jednostavno- nesposoban.

Brooklyn Beckham je nesposoban
Instagram 

Jedan od njegovih posljednjih promašaja bio je gubitak suradnje s brendom Superdry koji mu je, šuška se, sredila mama Victoria, a kad je i to svojim razmaženim ponašanjem i izvolijevanjem uspio upropastiti, navodno se pokajala što je potezala poslovne veze da mu osigura unosni ugovor.

Na Instagramu Brooklyn dijeli recepte i glumi kuhara, a većina njegovih objava izaziva ismijavanje u komentarima kao što se nedavno dogodilo kad je objavio video u kojem pravi sendvič s ribom i pomfritom.

Strani mediji pišu da je njegovo neozbiljno ponašanje i nesposobnost da se nečem ozbiljno posveti već dozlogrdilo i njegovim slavnim roditeljima, ali supruzi Nicoli Peltz koja sa svoje strane gura glumačku karijeru.

Nedavno se Nicola koju smo dosad mogli gledati u filmovima ‘The Last Airbender’ i ‘Transformers: Age of Extinction’ te seriji ‘Bates Motel’ pohvalila novom ulogom.

Nicola glumi u seriji ‘Welcome to Chippendales’ koja će se u SAD-u početi emitirati sljedećeg mjeseca, a dobila je ulogu Dorothy Stratten, nekadašnje Playboyeve zečice koja je očaravala svojom ljepotom, ali nije doživjela 21. rođendan. Priča o njenom životu i smrti jedna je od najtragičnijih i najmračnijih priča vezanih za Playboy, a navodno je njen kraj toliko pogodio i samog Hugha Hefnera da nakon toga ‘više nikad nije bio isti’.

Uz Nicolu će u seriji glumiti i Dan Stevens, jedna od zvijezda serije ‘Downton Abbey’ dok seriju potpisuje Robert Siegel koji je bio scenarist i za seriju Pam & Tommy koja se bavi ljubavnom vezom Pamele Anderson i Tommyja Leeja.